kayıt

Ceren özdemir

  1. 1
    Başlığının açılmamasına şaşırdığım kadın. 2019 yılının son aylarında vahşice öldürülen zavallı kadınlardan yalnızca biri. Kınıyoruz ve unutuyoruz çünkü kınamaktan başka bir şey yapamıyoruz, daha nice kadınlar öldürülecek, bunlardan biri ben, sen olabilirsin. Üç gün sonra unutulacağız ve yapanların yanına kalacak.

    3 Aralık günü, kurstan evine dönerken apartman girişinde tanımadığı bir ruh hastası tarafından bıçaklanarak, vahşice öldürülmüş kadın.
  2. 2
    ceren özdemire kıyan haini kibritle yakalım ateşle yakalım iple asıp linç edip.
  3. 3
    geçen sene aralık ayında, cezaevinden firar eden özgür arduç isimli organizmanın, mecazen de değil hakikaten hiç yere öldürdüğü genç insan.

    her ölüm trajiktir de ceren'in ölümü gerçekten çok üzücü ve insanı kahrediyor. ceren'in masumiyeti, katilin caniliği, olaydaki ihmal... ceren o gün beş dakika erken çıksa okulundan belki bugün hayatta idi ancak belli ki o psikopat yine başka birine kıyacaktı.
    • olaydan evvel giresun veyahut ordu açıkcezaevindeydi. oradan kaçıyor. bıçak alıyor bir hırdavatçıdan. öldürmek için kişi arıyor, ceren'i görüyor. ifadesine göre, karşı koyamayacağını düşündüğü için peşine düşüyor. evinin önünde kalbinden bıçaklıyor.
    • yok kaçmadı diye biliyorum bu olaydan sonra. öncesinde kaçıyor işte başka bi suçtan cezaevindeyken.