kayıt

veda ederken 2019'a bir not bırakmak

  1. 1
    uzuuuuuuun zamandır çektiğim ama farkında olmadığım hastalığımın tedavisini bu yıl atlattım. teşekkür ediyorum bu yıla. 2020 daha karizma duruyor, kızma bana. öpüldün baayyyy.
  2. 2
    selam canım son yıllar arasında en iyisiydin itiraf edeyim. genel olarak iyi hissettiğim bir yıldın tabii zaman zaman iniş çıkışlar oldu ama hayat bu sonuçta olur öyle şeyler ;) sık sık hatırlayacağım seni ama geleceğe de şans vermek lazım di mi? kal sağlıcakla iyi bak kendine.
  3. 3
    Ne beklediğim kadar iyi ne de beni yıkacak kadar kötü geçti. Fakat son 6 ay içinde bana getirdiğin o güzel hediye için sana teşekkür ederim. Karanlığı seven birine ışığın da var olduğunu öğrettin.
  4. 4
    karmalarımı ödedim ve güzel olan karmalarımın karşılığı sonunda geldi. bu sene gerçekten hiç umudum yoktu, tükendiğim tamam şu an her şey bitti dediğim an çıktı karşıma iyi ki de geldi. Bana çok şey öğrettin 2019, 2020 güzel şeyler getirsin.
  5. 5
    Ne denebilir pek bilmiyorum. Hayatımın hem en güzel hem en yorucu hem de sürprizli bir yılıydı.
    Pek çok tahmin etmediğim şey yaşandı pek çok tahmin edilemeyen şey yaşattım. Her şeyiyle güzeldi.
    Ben 2019’u sevdim umarım o da beni sevmiştir. Bu saatten sonra önümüze bakmaya devam. Bakalım 2020 ne getirecek.
  6. 6
    Ben pek ısınamadım sana bebeyim. Senin gibi olacak gelende muhtemelen. Ama gider ayak bu finallerde beni şaşırtmanı istiyorum. Hadi bakalım tatlım göster kendini gitmeden.
  7. 7
    Ey 2019 sen mi büyüksün, ben mi büyüğüm? Diye başlamıştım bu yıla. Fakat uyandığımda bu yılda komidinin üstüne parayı bırakıp gitmiş meğer.
  8. 8
    2019 yaşadığım en berbat yılsın senin ben..
    2018 e de not bırakmıştım ama bı halta yaramıştı.

    2020 bebeğim ismin çok hoş lütfen hakkını ver öptüm.
  9. 9
    9 rakamını çok severim ve rakamlar arasında yazmaktan en keyif aldığım rakamdır kendisi. bundan cesaret alıp bana en güzel anıları yaşattı 2019. valla 2019'da hatırladığım her anı bende gülümseme yaratıyor. yapmadığım birçok şeyi yaptığım, güzel adımlar attığım bir sene oldu.

    2019'un yokuşunu aştık, umarım 2020 yokuşunu da güzel şekilde aşarız.
  10. 10
    Adaletten yoksun, can ve mal güvenliğinin olmadığı bir sistemde 2019'u da yırttık attık say. 2020'ye Allah kerim...

    Ne demişler? Avrupa'da insanlar şans eseri ölür, bizde de şans eseri yaşar, evet.

    Düşüncenin yasak olmadığı, yoksulluk ve açlık sınırının altında tek bir vatandaşın kalmadığı, herkesin hukuktan istifade ettiği bir yıl olur mu 2020? Olmayacaksa gelmese daha iyi.
  11. 11
    son 2 ayı saymazsak çok iyiydik kendisiyle. hayatıma güzel insanların girdiği bir yıl oldu. aksiliklerde yaşadık ama yine de güzel zamanlarla hatırlayacağım bir 2019 geçirdim. 2020'nin bambaşka olmasını bekliyoruz ama sadece beklemekle kalmayalım be lütfen yaşansın bazı şeyler
  12. 12
    nötr bir yıldın.Kaybın ve kazancın yok. Sağlığımı,ailemi ve okulumu belli bi stabilitede götürdüm.Evet aslında bu da çok büyük bir olay.Yine de sana karşı mahçubum zira sana dair amaçladığım hedeflerim yoktu. Çok genel hatlar arasına sıkıştırdığım, yaşamımı güzelleştiren küçük sokaklarına hiç girmediğim bir yıl oldun. Aslında olmayabilirdin.İyi planlanabilirdin. Senden özür dilerim.
  13. 13
    bolca illegal bahis sitesi mesajı aldığım yıl olmuştur. günlük iki üç mesaj almadım desem yalan olur. bunların dışında stabil hayat kalitemi devam ettirdim. yıllardan umulmadık bir beklenti içine girmediğim için çok üzüldüğüm ya da çok mutlu olduğum günler sınıfında bu yıl muhatabında bir çizik ekleyemedim.

    yılların tükendiği hissini en çok son günlerde akıp giderken zaman evimde bir kahveyle ağırlamak biraz kırıcı olabiliyor. hatrı kalmasın ama çok iyi değildi.
    next please.
  14. 14
    Seni sikeyim 2019. Ağzıma sıçtın.

    2020 sen de aynı boksun. Seni de sikeyim şimdiden.
  15. 15
    bir yılı daha geride bıraktık. ortalama bir yıldı aslında daha kötüsü de olabilirdi. haksızlık etmek istemem. hem ne kadar kötü şeyler yazarsam yazayım bunların çoğunun kendimin kabahati veya raslantısal oluşan olaylardan öteye pek gitmiyor. neyse artık daha mutlu ve güzel yıllar yaşayalım.