kayıt

evine yılbaşı çam ağacı alanların zeka seviyesi

  1. 1
    Üst duzeydir.

    Sonuçta gerçek bir çam ağacı almıyor bu bir oyuncak ve o dönemde güzel gösteriyor.
  2. 2
    tartIsmaya degmez. cocukken ben de istemistim ve almIstIk. 2-3 sene susledik sonra bIraktIk. cabuk sIkIlan bir bunyeye sahipseniz gerek yok yani.
  3. 3
    Hristiyanlık kültürünün dayatılması sonucu düşmüştür. Rektör, dekan gibi kelimelerin ithal edildiğinde ne anlam taşıdığını bile bilmemektedir. Okulu bitirdiğinde kardinal şapkasını havaya atarak kutlama yapar.
  4. 4
    (bkz: Sağa dönüşte yayaya yol verenlerin vücut kitle endeksi)

    Yılbaşı ağacı ile başlayan bir cümle nasıl olmuş da zeka seviyesi ile bitmiş, hayret gerçekten...

    Geçtiğimiz günlerde bir Diyanet işleri mensubunun yılbaşı kutlamaları ile ilgili yaklaşımları vardı. Sözlük sözlük ola ki bu tip hususlardansa o tip hususların ele alındığı günü göre...

    Neyse..

    Üç'tür.
  5. 5
    (bkz: sanane sanane terbiyeli ol)
    (bkz: üç buçuk tarafı denizlerle çevrili bu cennet ülkenin topraklarından bereket fışkırtmak için buradayım)
  6. 6
    tartışmayala kapalı bir zeka seviyesidir. size ne kardeşim, isterse at alır adam evine.
  7. 7
    ben limon ağacı alıyorum. benim iq seviyem kaç acaba onu öğrenebilir miyiz?
  8. 8
    normaldir. agac almakla zeka seviyesi arasInda pek bir baglantI yok bence. seven alIr sevmeyen almaz.
  9. 9
    Bir insanın zeka seviyesini yılbaşında evine aldığı çam ağacı ya da paskalyada sakladığı renkli haşlanmış yumurtalar doğrultusunda belirlemek tamda bir zeka küpünün yapacağı iştir.* Başlıktaki girdilere göz gezdirmeye çekindim. Umarım ciddi ciddi bir insanın zeka seviyesini bu şekilde belirleyen yoktur.
  10. 10
    çocukluk döneminde heves ettiğim şeydi. çünkü o zamanlar gelecek umut vaad ediyordu, her yeni yıl insan daha mutlu olmayı bekliyordu. yılbaşı eğlence demekti, 90'lar televizyonlarında özel eğlence programları demekti, ertesi gün tatil demekti, kar demekti, kar topu ve bol bol çizgi film demekti.

    şimdi ise: kısıtlama, sokağa çıkma yasağı, maske, corona, covid19, aşı, pandemi, işsizlik, parasızlık, geçim derdi, zam, gelecekten ümitsiz olma, kadın cinayetleri, çocuk cinayetleri, çocuk istismasları, cinnet geçiren kocalar, hırsızlık, vahşet ...

    Hangi sözcük yeni yılı ümitle bekletir ki?
  11. 11
    ters orantılısı olan, zekasının sanayisi olan beyninde bulunan boşluk oranının çokluğuyla açıklanabilendir. .."insanlar yıl başından bahsediyor buna hazırlanıyor. demek ki hazırlık yapılması gereken bir olay. peki ne yapmam gerek. tabi ki ben de yılbaşı ağacı almalıyım. hindi kızartmalıyım. bir şeyler dilemeliyim... ".. böyle işte. umarım araştırmacı bir birey olur bu şekilde.
  12. 12
    2,5 metre civarında ağacımız var. beş-altı yıldır bizimle. kızımla birlikte en büyük eğlencemiz kurması ve süslemesi. tüm uğraşısıyla bir tam günde bitiyor. mis.
  13. 13
    sözlüğün hristiyan yazarlarını ötekileştirmiş, aptal diye kodlamaya uğraştırmış terbiyeden yoksun bir başlık.
  14. 14
    türk ise kökeninin gereğini yapan kişinin zeka seviyesidir. xd
    yılbaşı kutlaması evrenseldir, ağaç süsleme ritüeli ise türk kökenlidir. açın bakın araştırın hıristiyanlar hangi toplantı ile bu ritüeli benimsemişler diye.
  15. 15
    Kimsenin ölçmesine gerek duyulmayan zeka seviyesidir. Herkesin zekası kendine kardeşim hdjdjd.