kayıt

cepte ya da çantada taşınmış en yüksek nakit para

  1. 1
    6500 lira ile katıldığım anketimsi. Nakit olduğu için yoksa telefon üzerinden güzel paralarla oynuyoruz anlık olarak xd.
  2. 2
    1250 Türk parası.
    Bir keresinde çalıştığım yerden aylığı yam almıştım. Aklıma bğnbir çeşit şey geldi çelindi. Sanki ne yapabileceksem o parayla. Zaten peder bey bana güvenmemiş olacak ki o gün kendi geldi araba ile almaya. Asdfghjklşi
  3. 3
    7900 tl.

    üniversiteye girdikten bir ay sonra önce bilgisayar oradan telefon almaya gitmiştim...
  4. 4
    8500 lira. Okul kaydına giderken peşinat olarak vermiştim. Ortalama olarak 2 saat cüzdanımda taşıdım, hayatımın en gergin zaman dilimlerinden biriydi.
  5. 5
    5200 dolar. O zamanlar kur 8.20 civarıydı..
  6. 6
    2000 tl ile gop meydanda dolaşmıştım. Sarıgöl çingenelerine denk gelmedik şükür.
  7. 7
    sözlük ekonomik sınıf kurulmaya çalışılıyor herhalde.
    sonuna kadar kahrolsun burjuva.yaşasın haklı davamız.
  8. 8
    nakit taşıyan biri olmadığım için sanırım 200 tl felan olması lazım,

    biz zenginlerin kullandığı şu kart cüzdanlarından var,
  9. 9
    satış mağazasında çalıştığım zaman 100.000 tl civarı para. zaten her gün 5-10-15 civarı akşamları bankaya götürüp yatırırdım ama tahsilat zamanı çantayla bu miktarı bankaya götürürken bayağı bir stres yaşamıştım. insanın kendinin olmayan para konusunda sorumlu olması üzerine daha büyük baskı oluşturuyor kanımca.
  10. 10
    (bkz:50000$) bankaların mallıklarından dolayı taşınmıştır. neden çünkü mallar. ne mesleki deneyimleri var ne meslek etikleri ve ahlakları. sırf hadlerini bildirip al aq bak böyle de oluyormuş demek için yapılan eylemlerdendir.
    işin başında olup iş bilmeyenlere iş öğretip bir de ağızlarının payını verdikten sonra duyulan şey mutluluk ya da haz değil tiksinti olmalı, sitem olmalı sisteme karşı yönetime karşı. ya başka bir kurumda hiç bir alakası olmadığı halde yanımda personel daire başkanına kararname kanun öğreten arkadaşım oldu. yazık değil mi ulan şimdi senin eksik bilginle iş ümidinden ya da işinden ettiğin onca insana? sizi oralara adam diye koyanın ben a.. diye başlayan küfür meğer ne de uygunmuş sizler için. atamıyorum öfkemi yazdıkça yazasım geliyor. birisi şu vasıfsızlar için başlık açsın da oraya kusayım.