kayıt

yaş ilerledikçe insanı yoran şeyler

  1. 31
    yaşın ilerlemeye devam etmesi... bi noktada dursa fena olmazdı aslında.
  2. 30
    Gereksiz uzayan tartışmalar. Zaten zaman geçtikçe tahammülü sıfıra doğru giden biriyim, şöyle uzadıkça uzayan tartışmalara gelemiyorum.
  3. 29
    (bkz: kilo)
    taşıması zor olduğundan yorar insanı sebep olduğu hastalıklar da cabası. fazlalıkları vermek lazım yaşlanmadan iyice.
  4. 28
    Yaşı bilmem de küçüklüğümden beri gürültüyü ve fazla kalabalığı kaldıramıyorum. Yoruluyorum abi.
  5. 27
    (bkz: beni her şey yorar çünkü yaşlıyım)

    en çok da yürümek yoruyor.
  6. 26
    (bkz: farkındalık)

    Etrafınızda, ülkenizde, gezegeninizde olan biteni açık seçik farkettiğiniz an bir daha aydınlanmamak üzere kararıyor dünya. İnsanların karanlık kişiliklerinin aslında ne çok olduğunu, söz konusu kendi çıkarı olunca 'o da insan' demeden herkesin nasıl çirkinleştiğini, eskiden hiç bilmediğiniz siyaseti öğrenince aslında nasıl şartlarda yaşadığınızı, muazzör olduğu iddia edilen teknoloji ile daha yedeği bile bulunmamışken tek yaşam alanımız olan dünyanın nasıl hor kullanıldığını öğrendikçe hayata bir daha aydınlık pencereden bakamıyorsunuz.
  7. 25
    (bkz: gelecek kaygısı)
    Daha hayatının baharında olan gencecik insanı bile yoran bir duygu bu. Evlenip barklananlara bir de çocuklarının gelecek kaygısı eklenir ki, bence bu insanı daha çok yorar.
  8. 24
    Çok dinlemek ve çok anlatmak.

    İkisini de istemiyorum. Bir şey konuşulacaksa mümkün olduğu kadar az kelime kullanarak konuşalım ve bitsin. Sadece sessizlik istiyorum. Aksi takdirde bana sinir geliyor.
  9. 23
    İnsanlar.. şu aralar kimseye tahammülüm kalmadı ve bence bu tamamen yaşla ilgili.. yani ne bileyim eskiden çok arkadaşım olmasını matah bir şey sanardım bir sürü kişiyle görüşeyim konuşayım mutlu ederdi beni ama şimdi resmen kaçıyorum hepsinden. -birkaç istisna hariç-
  10. 22
    Tabiki sex.nerden biliyorsun hacı diye sorarsanız,etrafımda çok yaşlı var.gencken hızlı yaşadıklarını anlatırlar fakat şimdi işten çıkınca hemen eve gidip yatıyorum demesi, beni sonuca götürmeye yetiyor.
  11. 21
    genel olarak çoğu şey yormaya başlıyor. birilerine laf anlatmak olabilir. eskiden dakikalarca tartışacağınız konuya he dayı he deyip geçiştirmeye başlıyorsunuz.
  12. 20
    Eli yüzü düzgün ama içi boş insanlar. Bunlar normalde de yoruyor ama gün geçtikçe daha çok yoruyor. Tipin güzellik standartlarına uyuyor diye boş çeneni çekmek zorunda mıyız Kardeşim? Lütfen uzaklaş burdan. Teşekkürler.
  13. 19
    Yaşım çok ilerlemiş değil ama Bilmediği bir konuda ısrarla konuşmaya devam eden insanlar yormaya yetiyor şu an. Muharrem İnce gibi bağırasım geliyor.
  14. 18
    gürültü, kalabalık, taşşak muhabbetleri ve türkiye cumhuriyeti.
  15. 17
    anlamaya çalışmak.

    lan insanlar ne hissediyorsanız ne düşünüyorsanız açık açık söyleyin yemin ederim kafamda kurmaktan deli oldum deli.
  16. 16
    ana başlık altında toplamam gerekirse, siyasal islam.
  17. 15
    Kısa ve net ,türkiye'de ve istanbul'da yaşamak.
  18. 14
    strestir. streslenecek daha cok seyin olmasI dolaylI yoldan insanI yoruyor.
  19. 13
    (bkz: konuşmak) hele ki bu karşındakine laf anlatmaya çalışmaksa gerçekten yaş ilerledikce yoruyor
  20. 12
    Kısır döngüler içinde dönüşmeye çalışan hayat.
  21. 11
    (bkz: Doğrusunu bildiğin şeylerin yalanlarını dinlemek)
  22. 10
    (bkz: yeni insan tanımak)

    kotam doldu, bitti, bu kadar.
  23. 9
    Öncelikle insanoğlu yada ademoğlu yada Allah'ın kulları.sonra hayata tutunmak için verilen mücadele.
  24. 8
    Bir başka insan.

    Delireceğim az kaldı. Yanıma yine yeni bir kişi başladı biri geliyor biri gidiyor. Tamam kız iyi hoş da yani bu yaşına kadar düşünmeden, sorgulamadan nasıl yaşamış merak ediyor insan? Bu kadar beleş Bilgi peşine düşmek aklım mantığım almıyor. Ya da tam tersi ben bir gerizekalıyım anlamıyorum.
    • sen enayisin. ve ben de.
      o tiplere ben de denk geldim. 4 koca sene oku. araştırma kavramından bihaber ol. ağzına kaşıkla verilmesini bekle. vasıfsız oksijen israfları.
    • gerçekten delireceğim. Annesinin bir kızıymış tek çocukmuş. Annesi el bebek yetiştirmiş. Dedim çilesini ben çekiyorum işte. Çok basit pratiklik gerektiren işleri bile kendi zekasını kullanarak yapamıyor.
  25. 7
    sözlükte sikko mevzular çıkartmak çabası olabilir...

    birçok yazar kardeşimiz medeni kanunumuz uyarınca rüşdünü kazanmıştır diye tahmin ediyorum. üç dört sene evvelki "kankacılık yapılıyo yaa" muhabbetini ısıtıp ısıtıp, göndermeli başlık/nickaltı entrysi ile suni gündem oluşturmanın, tatsızlık çıkarmanın anlamı olmasa gerek. dur lan bu da öyle oldu !