kayıt

alexander sörloth vs vedat muriqi

  1. 1
    Kolay bir versus.

    Sorloth ülkemiz standartlari için iyi bir forvet olsa da kendisini crystal palace'ta izlemiş biri olarak o seviyeler için yetersiz olduğunu söyleyebilirim. Muriqi onu denemeden şu an üstünlük onda. Denediğinde rezil bir performans koymazsa yine versusu o kazanacaktır.
    • Muriqi ne demek üstün len aq . Bekle lan bekle ecelin geliyor bütün hamsileri salıcam üstüne
  2. 2
    Ligin seviyesini de gösteren bir versus. sörloth leipzig'de 10 maçta henüz gol atamadı. Muriqi'yi konuşmaya gerek bile yok.
  3. 3
    leipzig ve lazio kulüplerinin dolandırıldığı vs'dir. muriqi 8 maçta toplam 293 dakika oynamış alınan verim sıfır. lig genel olarak savunma futboluyla biliniyor ama lazio da tam tersi hücuma yönelik bi takım. artık savunma yapan takımlar da zaten küçük takımlar. büyükler bu işleri bıraktı. küçüklere karşı hücum futboluyla gol atamaması çok kötü. sörloth'tan beklentim çok yüksekti. çünkü geçen sene leipzig patrik schick'le oynadı ve o bile 10 gol atmıştı hava topu ağırlıklı bi topçuydu. sörloth ondan daha iyi bir forvet. alıp gidebiliyor rakip eksiltebiliyor. bu kalitede bi adamın sıfır çekmesi büyük facia . açılışı yapsa devamı gelecektir diyorum sadece. tabi ki bizim ligin bunlarda etkisi var. adamları yiyen stoperler yoktu piyasada. çok rahattılar. vs olarak baktığımızda bence tartışmasız sörloth > muriqi