kayıt

chp'li tunç soyer'in kıbrıs'tan çıkalım açıklaması

  1. 1
    Chpli olduğu neden vurgulanmış öncelikle ona takıldım. Adam İzmir büyükşehir belediye başkanı şu anda bilmeyen var mı hangi partiden olduğunu???

    10 numara 5 yıldız bir açıklamadır. Kıbrıs'ı salın bi demis kötü mü demiş?

    www.google.com/...

    Ama aynı haberi AKPli medyada bakın

    www.memurlar.net/...
  2. 2
    meselenin dününü bilmeden ancak böyle konuşulabilir. barış harekatı öncesini okumakta fayda var. tarihten ve gelecekten bağımsız olarak meseleye yaklaşınca işte böyle uzaktan şirin görünen bir açıklama ortaya çıkıyor. yanılmıyorsam ellili-altmışlı yıllarda federasyon denendi.. ancak rumlar megalo idea dedikleri heves uğruna bozgunculuk yaptı, akabinde türklere karşı sistematik katliamlara giriştiler... garantör devlet olarak bu hakkımızı kullandık 1974 yılında. 500'e yakın şehit verdik o topraklarda. niçin? oradaki türkler için.

    kıbrıs adasının jeopolitik konumunu... edilmez de...hadi siktir ettin. doğalgaz rezervlerini falan da.. şehitler, gaziler zaten kimin umrunda... eğer kastın kuzey kıbrıs türk cumhuriyetindeki kıbrıslı türkler ise, onlar nasıl özünü korumuş? her yer ingiliz kültürüne bürünmüş lan. trafik bile soldan akıyor, türkçe desen kaymış gitmiş. üniversiteler sayesinde türkiye orada aktif. yabancı öğrenci de çok. su bile türkiye'den gidiyor diye biliyorum.

    velhasıl bu olayın kendinden ayrı, başkalarına şirin görünme adına yapılmış saçmasapan bir açıklamadır. bu adamlar kimdir? nedir, necidir bilemiyorum ama iyi kokular gelmiyor burnuma. kurttan kaçarken çakala düşmekten çekiniyorum.