kayıt

nba 2019-2020 sezonu

  1. 1
    normal sezonu 23 ekim gecesi tsi 03:00'da toronto raptors - new orlenas pelicans maçı ile başlayacak olan son yılların en çekişmeli geçmesi beklenen nba sezonu.

    clippers ve bucks'çıyız bu sene...
  2. 2
    Her zamanki gibi 86 maç üzerinden oynanip sanki o 86 maç oynanmamış gibi dozajı Avrupa'da olmayan play-off maçları ile bitecek sezon.

    Bu sezon elbette yine golden stateçiyiz. Ama izlemekten keyif alacağım takım kesinlikle Pelicans olacak. Bakalım neler göreceğiz?
    • ya ne var abi bu gsw'de ya? la clippers...aslanım...
    • Ben üçlük seviyorum. Aslında durantçiyim ligde ama maalesef çok fazla iyi oyuncu bir araya gelince zorlama geliyor bana :( o yüzden Lakers şu an daha samimi mesela
    • Lakers beceremediğimden superstarlari toplayamadi xd. Uc milyon bosluk olsa samimi olmayacakti xd.
  3. 3
    3 numaraya bir çözüm bulursa utah'ı underdog olarak takibe alacağım sezon.
    • conley-mitchell-bogdanovic-gobert.

      hayvan gibi iyi dörtlü valla
    • Euroleague bile kazanamaz bu takım messina'nın Emporio Armani jeans milano'su tokatlar desem ayıp olur mu xd
    • olur. warriors'u, lakers'ı ve diğer abartılmış balonları çiğ çiğ yer utah.
  4. 4
    özellikle batı konferansı ilk 6 sırasının kopup gittiği sezondur. 0.412 ile play-off potasının sonunda olan bir spurs var siz düşünün.

    neyse normal sezonu 7-8 yarışı için izleriz biz de o zaman...
  5. 5
    Nba hakkında pek bir bilgim yok, bir kaç desteklediğim arasıra özetlerini izlediğim bir kaç takım var. Yani öyle doğu konferansı batı konferansı pek hakim değilim konuya. Tabi sempati duyduğum bir kaç takım var, bunların ilki sacmeranto kings, bogdan bogdanovic ve nemanje Bjelica iki prensim. İkinci ise cavs, Cedi Osman'dan ötürü, sonuncu ise lakers. Evet bildiniz le'bron'dan ötürü. Aşığıyız basketbolun ama basketbolda euroleague daha hakimim.
  6. 6
    Şanlı Los Angeles lAKERS ' IMIZ BATIDA lider bu sene o kupa gelecek .
    Luka doncic ah bi mvp seçilse ne kadar mükemmel olacak ama giannis antetokounmpo ve james harden gibi canavarlar olduğu sürece çok zor .
    • doncic önce trae younun çükünü yesin :ddd
    • tabi trae young' ıda atlamamak lazım konferans sonuncusu takımda büyük işler yapıyor xdxdxd
    • atlanta iyi yolda collins young falan ama drummond'ı talip olmuşlar. kaç yıldır yaptıkları tankingi baltalayacaklar ya
  7. 7
    Eskisi kadar takip edemiyorum ama LeBron nereye biz oraya tayfası olarak Lakers bu sene şampiyon olacak, olmalı. Önündeki tek engel çılgın gülüşüyle Kawhi leonard ve onun hayvani bench kadrosu. Yüksek ihtimalle batı finali sağlam l.a derbisi olacak. LeBron orayı da atlatırsa -ki atlatacak, milwaukee bucks'ı çiğ çiğ yer.
  8. 8
    bahis ve nba fantasy'den ötürü bu zamana kadar en çok takip ettiğim nba sezonu. yazılanların aksine lac bençinin güçlü olduğunu düşünmüyorum. lou williams ve montrezl harrell ikisi birden en iyi altıncı oyuncu ödülünü alabilecek seviyede altıncı oyuncular evet, ama gerisi benchten yeterli katkıyı veremiyor. sezonun en büyük sürprizi benim adıma brandon ingram. şahane bir sezon geçiriyor. sezona dair en büyük hayal kırıklıklğım ise blake griffin. yazık ediyor. oysaki geçen sene böyle değildi. özenle takip ettiğim özevlatlar:

    (bkz: john collins)
    (bkz: shai-gilgeous alexander)
    (bkz: trae young)
    (bkz: daeron fox)
  9. 9
    giannis antetokounmpo canavarını durduran takımın yüzük takacağı sezondur , durduramazsa kendisi yüzüğü takacaktır zaten
  10. 10
    31 temmuz 2020 tarihinde 22 takımlı devam edeceği resmi olarak açıklanan sezondur.

    www.sporx.com/...

    nba'li yaz geceleri başlasın...
  11. 11
    lakersımızın şampiyon, goat'ın da mvp olacağı sezondur. yetiş nba, sensiz gecelerde kuruduk kaldık.
  12. 12
    1 gün ileri alınarak 30 temmuz'da başlaması planlanan sezon.

    twitter.com/...

    bu da bir şey be abi.
  13. 13
    başlamasına 24 saat kalan sezondur.

    pelicans-jazz maçı ile perde açılacak...