kayıt

evde kalan kız sayısındaki belirgin artış

  1. 1
    Kızların artık maddi guce sahip olması nedeniyle yasanandir. Eskiden baba evinden çıkayım diye yapılan saçma evlilikler artık yok.
  2. 2
    evde kalma nedir allah aşkına? tavuğa hadi tavuğu da geçtim damacanaya tecavüz edilen bir coğrafyadan bahsediyoruz. bu şekilde düşününce herkesin kör topal bir talibi olur. bunun ismi evde kalma değil. bunun ismi gönüllü partnersizlik.
  3. 3
    evlenmeme hakkını kullanan insanların artışının olması gayet doğal bir şey. bir şekilde paramızı buluruz inşallah onun için uğraşıyoruz yıllardır. kimsenin eline muhtaç değiliz e ortada sevgiden başka bir bağlayıcılık olmadığını düşünürsek ve o aranan sevgi bulunamadıysa yada yeterli gelmiyorsa neden biriyle ortaklığa giresin ki. bence haklı bir tercih artışa destek olmayı düşünüyorum ben de
  4. 4
    Evlenecek erkek bulmanın zorlaşmasıdır...........

    Henüz evde kalmayaların olaylara daha idealist yaklaşmasını anlayabiliyorum*
  5. 5
    evde kalan kız sayısında artış derseniz yanlış olur, o zaman işsiz parasız ev kurmaya korkan erkek sayısı daha fazladır bu zamanda. kızlar mesleğinizi yapın ayakta durun. evde kaldım psikolojisi 80-90 larda kaldı artık.
  6. 6
    seçici olma normalliginin farkına varan kızların (annesi babası tahsil almış olması nedeniyle) sayısındaki artıştır. yoksa evde yük olarak görülen hala pek çok kız vardır.
  7. 7
    Evde kalmak değil aslında bu. Tamamen tercih meselesi. Tabii dış faktörler de önemli bir zemin hazırlıyor bu seçime. Etrafımdaki evlilik örneklerini gördükçe çok da sıcak bakamıyorum evliliğe.
  8. 8
    0 arkadaşım olduğu için ben hep evdeydim yani artıştaki payım da sanıyorum ki sıfırdır ama yine de matematiğim çok iyi değil bilemiyorum.