kayıt

hafızası silinecek kişinin kendine bırakacağı not

  1. 1
    Ilerideki hatalarımı daha az kılacak bir not olabilir. Galiba yazacağım notta aynen şu cümleler olurdu. " seni çok fazla yıpratacak insanları hayatına aldin. Daha fazla böyle gereksiz, aptal insanı hayatina almamak adına biraz daha dikkatli ol. Hiçbir şeyin kendinden önemli olduğunu unutma. Bir önceki cümle senin en büyük hatandı. Artık önemseyecegin bir insan kalmadı ve olmaması içinde elinden geleni yapmalısın. Çünkü sıfırlama eylemini yapmanın en büyük nedeni kendinden çok önemsediğin insanlar(insan). "
  2. 2
    "sana uğraş olsun diye hafızanı sildirdim, çünkü sen öyle bir dalyaraksın ki kendine durduk yere böyle bir kötülük yapmayacağını bile bile sorgulayacaksın: yahu ben hatırlayamamaktan nefret eden, fobi derecesinde korkan biriyim; başıma kaldıramayacağım ne geldi de unutmak istedim? Be hey bok yiyen, kaldıramayacağın yükleri sırtlamaktan bıkmadın mı? Be hey uslanmaz sen hiç akıllanmaz mısın? Sana ikinci bir şans vermişim ne deşeliyorsun?
    Seni bu kadar iyi tanımaktan nefret ediyorum ama iyi biliyorum ki bir şekilde olanları öğreneceksin. En azından o zamana kadar biraz toparlan diye hafızanı sildirmeyi uygun buldum. Yoksa sana iş olsun diye kötülüğümden değil. O yüzden bana küfür etmeyi kes. Ne oldu diye deşelemeden önce bir süre kafanı dinle.
    Bir sona bağlamam gerekirse ben senin ta geçmişini sikeyim"

    Aynen böyle bir not olurdu. Ah bu ben
  3. 3
    hayat güsel zozuklar çok fazla abanmaya gerek yok.

    "fiktir et hatırlayıp napcan, sen jason bourne musun emenike"
  4. 4
    (bkz: bunu yazan tosun okuyana kosun)
    eskiden o kadar şişman mıydım ya diye düşündürmek için.
  5. 5
    bence 'kanka hafIzan silinecek rahatlayacaksIn, tekrar hatIrlamak icin kendini kasma' minvalinde bir seyler olurdu.
  6. 6
    Amaaaan koy götüne rahvan gitsin.

    Bir kere dertli yaşadık, biri de gamsız olsun.
  7. 7
    bi' özet geçerdim canım abime, ne olacak ki sanki, dün neysek bugün de oyuz. sonuç olarak hafıza silindi diye kafada müthiş bir değişim yaşanmıyor. niyetim ileride yaşayacağı şeylere karşı mümkün mertebe bünyeyi hazır tutmak sadece. malum tecrübe ağaçta yetişmiyor ve herkesin kronikleşmiş sorunları ve hataları var.

    özet yerine geçecek cümle kafada ne kadar net ise hafızayı sildirmek de bir o kadar nafile. farkındalığım müthiş bir seviyede bugün; kafam yanıyor, kafam.
  8. 8
    Eğer bir gün hatırlamadığını farkedip üzülürsen, Hatırlamıyorum diye üzüldüğün her şey hatırladığın için ağlamandan bin kat daha iyi, bunu unutma derdim
    Çünkü mutlaka bi mal çıkıp ciddeeeğğn hatırlamıyor musun der kafayı takarım
  9. 9
    Anlamsız eylemdir. Hafızasını sildirecek birikmişi varsa zaten not bırakmak şuanki eylemle olacağından hafıza silme eyleminin bir anlamı kalmayacaktır. Zira insan merak edip peşine düşerse sonuç o notu bıraktığı ana kadar gider ve heriey yine tepetakla olur.