kayıt

10 milyon dolar ile yapılacak ilk şey

  1. 1
    herkese gore farklIlIk gosterir, kimi hemen dunyayI gezmeye baslar kimi yatIrIm yapmaya.
  2. 2
    o kadar başlığı açıldı 1 milyonunu Kim Kardashian ile bir geceye bağlarım, sevinsin gariban. neyse, geri kalan parayla yaparız bi'şeyler..
  3. 3
    gezmeğe tozmaya başlamadan önce gidin bankaya, kredi kartına, mortgage'a olan borcunuzu kapayın. az bi realist olun. işi gücü de bırakmayın. öle gidip lüks araba da almayın. unutmayın, 10 milyon dolar o kadar da büyük para değil, akıllı davranmazsanız uçar gider. ayda 15-20 bin tl kira geliri getirecek dükkan, konut falan bakın. istoçta çalışır dükkan 4.5-5 milyon tl. ona göre hareket edin sonra üzülmeyin.

    o kadar da hayatınızı değiştirmeyin.
  4. 4
    ilk ilk ve en önce, parayı bankaya yatırır kıpırdamadan bir kaç hafta, belki bir kaç ay o parayı sindirmeye çalışırım.. yokluktan geliyoruz sonuçta, 10 milyon dolar insanı çıldırtabilir.. o paranın psikolojisini, artılarını, eksilerini sindirmeye, o kafaya girmeye çalışırdım.. işi mişi bırakırdım ama, istemesem de bırakırdım, 10 milyon dolarım olmuş, şunun bunun tantanasını çekmezsin artık.. sonrasında, zaten kriz var, ev-arsa fiyatları bitmiş, başlardım ev almaya, arsa kapatmaya.. belirli bir noktaya geldikten sonra da, mesela kaç ev var, kim kirasını yatırdı takip edemiyorum diyelim, personel almaya başlardım, muhasebeci falan derken küçük bir şirket ve emlak krallığı..
  5. 5
    sözlük satın alır, parayla yazı yazdırırdım. sonra parayla avukatlık hizmeti veriri, yazılanları sildirirdim.
    yurt dışında fornhap kurar, türbanlı/müslüman pornosu çektirirdim. talep büyük, arz yok.
    imgur gibi site kurar milletin özeliyle ilgilenirdim.
    jeneratör ve apu satın alır, yiyecek stoğu yapar, 4g'li vdsl modem bağlatır, oyun serveri açtırır, rakip serverleri didoslatır, 10 yıl boyunca dışarıya çıkmazdım.
    4 kadınla evlenip, her birinden 4 çocuk yapar, kendi kabilemi kurardım.
    ayk'a para teklif eder, kendimi moderatör yaptırırdım
    başlık açardım.
  6. 6
    karımı mutlu edebilecek bir hediye alırdım örneğin otomatik vites bir araba.
  7. 7
    ozel okul ya da kurs merkezi acmak. geri kalanInI zamanla yeriz.
  8. 8
    doları 8 olarak hesaplarsak * parayı türk lirasına çevirip 80.000.000 nüfusun her birine 1 milyon dağıtırdım. ülke uçar yemin ediyorum.

    tuğba ablamız bize öyle öğretti
  9. 9
    Yapacağım ilk şey bağış olurdu. Sonrasında o günün şartlarına göre akıllıca olan bir yatırım yapar akabinde de dünya turuna çıkardım..
  10. 10
    (bkz: iki ev alıp birini kiraya vermek)

    Tek hayalim ev kirası ile geçinmek. 10 milyon dolar ile de herhalde beni geçindirecek bir ev alabilirim.
  11. 11
    Sim kartımı kırıp yeni bir hat alırım kendime.

    Hadi eyv xd.
  12. 12
    ilk olarak istanbul'un güzel yerlerinden 5 tane arsa alıp oto yıkama ve otopark açarım. geri kalan parayı da yerim yavaş yavaş.