kayıt

oğlunun sünnetine twerkçü getiren ebeveyn

  1. 1
    Sabahtan beri ülkenin gündemine oturandir. Yeni sünnet olan çocuk daha ne işe yaradığını bilmediği bülüğünün hareketlenmesini hissetsin diye yapıldığını düşündüğüm hareket...

    twitter.com/...
    • hasdhasd o nasıl bir ortam lan öyle *swh
  2. 2
    Erkekliğe geçiş olarak adlandırılan sünnet olayını abartmıştır. Bunu yapan/lar oğlan askere gideceği vakit de kesin çocuğa saatlik karı ayarlarlar.
  3. 3
    İşte baba gibi baba. Çoçuğa 'oldu da bitti maşallah damat olur inşallah' klişesini yaşatmamış.
    Kral hareket takdir ettim valla ablada işin ehli birine benziyor.
  4. 4
    Durumun abukluğunu geçtim, abla biraz çatlak duruyor ve görüntü itibariyle 2 broke girls dizisindeki max karakteri gibi.

    Tanısam iyi mi olurdu ki? Yoksa cingen ruhlu falan mıdır?

    ...ki sanmıyorum.
  5. 5
    Bu olayda önce yerleri değiştirelim. başka bir kutlama olsun bir kız çocuğuna bir erkek bu şekilde davranmış olsaydı bunun adı taciz olurdu.

    erkek çocuğuna yapılınca peki niye taciz olmuyor? sosyal medya bu videoyu alıntılayıp saçma sapan espriler yapanlarla dolu.
    küçük bir çocuk bu tarz bir şey görmek zorunda değil. ona da yapılan iğrenç bir teşhircilik ona da yapılan taciz.
    Ve bunu sağlayan kişi ebeveynleri.
  6. 6
    parasına kıyamayıp twerk yapamayan birini tutmuştur.

    o değil de bizim ülkede böyle kendini aşmış yerler var mı gerçekten. sünnet çocuğunun beyazlar içindeki türbanlı annesi tanga giymiş twerkçü ablayı izliyor*

    beklenen laikliğin artık gelmesi...
  7. 7
    twerk yapan ablalar hakkında 'cinsel taciz' nedeniyle gözaltı kararı çıkmasına rağmen kendisi sünnetten kalan paraları saymakla meşguldür muhtemelen.

    sanki zorla gelip biz twerk yapacağız dedi kadınlar.

    kaynak
  8. 8
    getirttikleri kişiler için gözaltı kararı verildiği halde kendileri hakkında herhangi bir karar verilmeyen ebeveynler. yine "nedene inmeden verilen bir karar" örneği.

    ebeveyn isteğiyle olan bir şey değil mi bu. Öyle. peki bu durumda böyle bir ebeveynin ebeveynlik yeterliliği veya uygunluğu sorgulanacağına neden alakasız kişiler hakkında işlem başlatılmış ki. sonuçlara istendiği kadar işlem yapılsın, ortada bir bataklık varsa, o kurumadan bitmez ki bunlar.