kayıt

instagram'ın bizi dinliyor olması

  1. 1
    %100 gerçekleşen eylem. bununla ilgili birkaç anım var. mesela bir kere bir arkadaşımız paraşüt kazası geçirdiydi ve geçmiş olsuna gitmiştik tabi o gün paraşüt kazasıyla ilgili çokça konuşma geçti ve sonuç olarak instagrama paraşüt reklamı düşmüştü. ayrıca bunun bir örneğinide müslüm gürses dinlerken müslüm filminin önerilmesi ya da capri sun içmeyi düşünürken capri sun reklamı aldığımızda yaşamıştım. son olarak arkadaşlar whatsappta aynı şekil dinlenmesini tam olarak bilmem ama arkadaş gruptan bir parfümü sorduydu ve internette aynen o parfümün reklamını görmüştüm yani anlayacağınız üzere whatsapptan attığınız bütün fotoğraflar aslında birilerinin elinde tutuluyor o yüzden nude yollarken wpyi tercih etmeyin xd
  2. 2
    benim de tanIk oldugum seyler var bu konuda, mesela bir ara teyzem koctas'a gitmekten bahsediyodu, takk koctas reklamI geldi instagram'a bakarken.

    kesinlikle interneti kapatmak gerekiyor. o zaman duyamazlar.
  3. 3
    hoaydaaa o yüzden mi kantinde kestiğim sonra da arkadaşlarıma anlattığım çocukların profilleri birden karşıma çıkıyor. eyw instagram güzel bi hizmet
  4. 4
    (bkz: Facebook)
    (bkz: mark Zuckerberg)

    Dinlemiycekte napicak? Mikafon erişim izin verdiğiniz her uygulama sizi dinliyor zaten, hiç bi uygulamaya izin vermeseniz Android -google- veya apple dinliyor. 2019'un son çeyreğine girdik çıkın şu mağranızdan artık.
  5. 5
    (bkz: Muhittin topalak from sultanbeyli) (bkz: kill him)

    Bırakın dinlesinler, zuckerberg'den başka dinleyenimiz mi kaldı zaten...
  6. 6
    (bkz: günaydın)

    her sözlükte şu olayı ilk defa keşfetmiş gibi yazan birileri illaki çıkıyor. sanırım sorun bu ülkenin insanının gündemi doğru takip edememesinde ve okumamasında. yoksa geleceğe şekil verecek bir olayın varlığından amazonun derinliklerinde yaşayan kabileler gibi bihaber bu kadar insanın olması normal değil.
    • başlığıda mı açmıyak aq 3 yıldır bilgisayar mühendisliği okuyorum ayrıca senden daha fazla bilgim vardır. al hatta senin gibi cahil cühela insanlar için bir link atayım sıçtığın yere kadar her şeyi biliyorlar emin olabilirsin. www.dijitalguvenlik.org/...
    • ben mühendisim. benden fazla şey bildiğini iddia ediyorsun ya hahahah. bir dahakine herkesi kendin gibi mal sanmazsın artık.
    • mal olup lüzumsuz yorumlar atan sensin. okuduğunu anlamaya bak sanki bir şeyi ilk kez keşfetmiş gibi yazılan bir yazı değil. %100 gerçekleşen eylem demişim bu bir şeylerin varlığından emin olduğumu ve tecrübem olduğunu gösterir şayet yaşıyana kadar inanmıyordum gibi bir cümle kursaydım bu yazdığın yazı doğru olurdu. analitik düşünmen 0 senden olsa olsa kaldırım mühendisi olur hakkaride mühendislik okuyupta gelip bana mühendisim deme.
  7. 7
    gerçekten olandır. tüm arama geçmişlerimiz, konuştuklarımız kayıt altına alınıyor ve kapitalizmin çarklarının dönüşüne yağ oluyor.

    ayrıca bu sanki bir şey mi? instagram nedir sözlükteki serin sohbette de mesela konuşmalarınızı yaparken ayk ve moderatörlere bir selam bırakmadan bitirmeyin konuşmayı, bir selam vermeden olmaz...
  8. 8
    ne konusursak reklamInI gormemizden dolayI emin gibi oldugumdur.

    bazen konusurken dalga geciyoruz 'simdi bir x olsa keske alIrdIk' falan diyip guluyoruz. o zaman onlarIn reklamI cIkmIyor. instagram da olsa gururu var heralde, dalga gecilmesini kaldIramIyor.
  9. 9
    (bkz: muhittin topalak)
    (bkz: kill him)

    bence de dinliyo bu arada..
  10. 10
    Keşfette hep kurabiye tarifleri görürken fark ettiğim gerçekti. Ben artık youtube'a dinletiyorum kendimi.
  11. 11
    Dinlemeyi geçtim düşündüğümün bile anında reklamını görüyorum bir yerlerde.

    Telepati işine de girmiş.
  12. 12
    İnstagram iyice delirmiş arkadaşlar. Mesaj kutumda 127 hafta önce kimle flörtleştiysem instagram kullanıcısı olarak yeni dm düşmüş. Konuşmalar geldi... silmişiz geçmişiz her kimse hatırlamıyorum bile.

    Siktiri çekmişim o güzel olmuş.
  13. 13
    Dinlemeyi geçtim aklımı bile okuyor olabilir. Şu ferrero mu ne markası olan çikolatalardan eve gidince alayım diye düşündüm instagramda sponsorlu işte düştü önüme hikayeler arasında. Vay ananıskm dedim yani.
    • entry-nick uyumu ahsdhahsdjasjd