kayıt

hiçbir vasfı olmayanların yapabileceği işler

  1. 9
    (bkz: öğretmenlik)
    dağlar denize paralel, iki ordu talas denilen yerde karşılaştı, başka bir şey yok. babam ilkokul mezunu, yeni yetme 20 tane öğretmeni cebinden çıkarır.
  2. 8
    YouTuberlık.

    içerik aramaya da gerek yok. banu berberoğlu’nun bile popüler olduğu bir platform. Küçümsemiyorum sadece içerik açısından değerlendiriyorum. kafa yormadan da iyi paralar kazandırıyor.
  3. 7
    İnfluencer olmaktır.
    Boş kafayı tarım arazisi olarak gören bir menajer de bulursanız fazlaca tıklı İnfluencer olabilirsiniz.
  4. 6
    (bkz: cumhurbaşkanlığı)
    (bkz: hazine ve maliye bakanlığı)
    Ehehe günümüzde örnekleri var.
  5. 5
    beyaz yaka meslekleri bunların başında gelir. türkiye için konuşursak ajans çalışanlarını da dahil edebiliriz. yurt dışındaki yaratıcı fikirleri alıp aynısını yapmak için pek de vasıf gerekmiyor.
  6. 4
    gelişmemiş ülkelerde siyasettir. çünkü genişmemiş ülke insanının gözünde siyaset, topluma ve ülkeye hizmet etme aracı olarak değil kısa zamanda çok para kazanma, yüksek nüfuz sahibi olma, kafasını kızdıranı forsuyla ezme aracı olarak görülmektedir.
  7. 3
    Vasıfsız insanlar lar banka soyabilir ey vasıfsızlar toplanın banka soyak.
  8. 2
    Düz amelelik, evet. Ya da temizlik şirketlerinde çalıştırılacak ucuz köle.
  9. 1
    ya vasıftan kastınız ne bilmiyorum ama her insanin bir alanda yeteneği vardır. ama bu başlıkta aklıma gelen tek örnek böyle okuyup bir meslek sahibi olmayacağını bilen insanların insanların askerlik, polislik vb. alanlarda işlere yöneldiği. tabiki vasıfsız bir meslek değil ama bence dışarıdan kazanılması kolay ve maaşı güzel bir meslek gibi geliyor. tabi zorlukları kendine ona bir şey diyemem