kayıt

sevgili olalım ama sevişmeyelim diyen kız

  1. 5
    En doğal ve sıradan görülmesi gereken bir durum. Sevişmek istiyor olmanın, istemiyor hâli. Bunun üzerine konuştuğunuzda dâhi zihniyetinizi tokatlamak istiyorum.
  2. 4
    Türkiye'de sadece sevişebilmek için sevgili olan bir güruh söz konusu. Kalkıp Bu adama diyeceksin ki sevişmek istemiyorum. Ya bak kız muhafazakardır, asekstir, çekinceleri vardır, korkuyordur, hazır hissetmiyordur, biraz kendini bırakabilmek için vakit lazımdır bilmem ne. Bir sürü makul olan ya da olmayan gerekçeyi bi kenara bıraksak bile kadının net bir lafı var: istemiyor. Ben lise döneminde bu mevzu üzerinde dönen o kadar nitelikli orospu çocuğu gördüm ve duydum ki. Elinde olsa erkeklerden tiksineceksin.
    Tamam sevişmeyecekse ve sana tersse sevgili olma, neden zorluyorsun, neden dalga geçiyorsun, neden aşağılıyorsun.

    Olum burası Türkiye. Neden sevişmiyor diye yargılandığın karı daha küçükken başına hiç ummadığın şeyler gelmiş olabilir. Ki oluyor. Yazdıkça tiksiniyorum, Allah sizi kahretsin.
  3. 3
    Transeksüel olabilecek kız penisini görmenizi istemiyordur uzak durun sevişelim derken si*ilmeyin.
  4. 2
    Aseksüel olabilir, tabi bu biraz da ''sevişmenin'' içinde seks gibi cinsel birleşme bulundurup bulundurmamasına bakar, her sevişme seksüel olmuyor nihayetinde.
  5. 1
    Böyle söylemeyendir.

    Cinsellik mevzusu açıldığında buna kapalı olduğunu soyleyendir. Bu da tercih meselesi. Sen de beğenmiyorsan ayrılabilirsin yani xd.