kayıt

kuran kursu anıları

  1. 1
    Hiç gitmediğim için bir anım yok malesef. Neyse smackdowncular gelmeden kaçayım ben
  2. 2
    Ben caminin üsteki kadınların namaz kıldığı yerden (2-3 metre) aşağı atliyordum eğlencesine çok zevkliydi uçmak .d
    Birde caminin içine salıncak kurmuştum kadınlar yerinin ordan aşağıya doğru efsane güzel sallanılıyordu djkdld
    He bi de saklambaç oynarken tabutun içine saklanırdık ah ah ölüme bu kadar merakliydim işte. .
  3. 3
    İlk ve son olarak altı yaşımdayken gitmiştim. İki kadın hoca vardı ve yaşımı sordular. Ben de heyecanlanınca "6 yaşındayım 1'e gidiyorum" diyeceğime "1 yaşındayım 6'ya gidiyorum" dedim. Sonra herkes bir güldü, ben utandım tabii. Pancar gibi kırmızı yanaklarımı sıkıp "ay sen ne tatlı bi çocuksun öyle" dediler. Ertesi gün gitmedim. Bir daha asla gitmem oraya dedim, gururum kırılmış bir kere.. Evde kendim öğrenmiştim :d
  4. 4
    hiç gitmedim... bi ara gider gibi oldum.
    teyzem dedi ki "sana tenefüste salçalı ekmek getiricem" ben de gittim.
    sanki evde yap desem yapmıcaklar amk.

    neyse teyzem salçalı ekmeği getirmedi,
    ben de gittim sebilde elimi yaktım.
    eve geri döndüm.
    salçalı ekmek yedim.
    bir daha da gitmedim.
  5. 5
    Hemen hemen ilkokul çağlarında, arkasından Kur' an okuyacak birinin derdine düşen dedemin endişesi ile zorla her yaz gönderilir iken; hoca Allah Allah der iken, ben yanda oturan Mihriban' a vurulmuştum. "Eşcinsel olunmaz, doğulur!" un somut kanıtı ben ve Mihriban olmuştuk. Tabii Mihriban bu masaldaki en masum ve habersiz karakterimizdi.
    • Eşcinsel bir şahıs olmak, şahsî ve güruh arayışı içinde olmak demek değildir. Siz amaç olarak heteroseksüel bir birey olduğunuz için mi, bu sözlükte bulunmaya karar verdiniz? Ben eşcinselliği iğneleyerek öteleyen ayıları* görünce yabancılık çekiyorum, neyse ki o tarz ayılara toplum olarak bağışıklık kazanıp paylayabiliyoruz.
    • Haklısınız eşcinselleri öteleyen biri değilim beni yanlış tanımayın sözlük tavsiyesi saçma olmuştu sözlüklerde yazma konusunda haklısıniz bende ayı sözlük dahil her sözlükte yazdim sözlüklerin hetero homo diye ayrılması yanlış saygılar
  6. 6
    Futbol oynamak lambayı patlatmak tesbih savaşı yampak uzun eşek oynamak bunlardan birkaçı.
  7. 7
    Varan 1 supaneke ezberi veriliyor kursça sıra bende sonda "gayruk" diye bir ifade olmalı ben "guyruk" diyorum. Hep dalga konusu sonra. Rahmetli hoca da meczbun tekiydi hep hatırlatırdı normal zamanda bile görünce.
    Varan 2 wwe vakası. Bahçede güreşirken arkadaşıma gaza gelip rko çakmamla her yer kan oluyor. Sonra hra kaçıp gidiyorum korkuyla eve.