kayıt

internetten tanışılan kişiye aşık olmak

  1. 1
    Şöyle bir sorun yaratan hadise. Bulunan hatun genellikle aldatilacagini düşünüp erkeğin sosyal medyasına müdahale eder hale geliyor. Arkadaş adam seni zor bulmuş üstüne birini mi bulacak?
  2. 2
    Güzel iştir de, (bkz: göt ister)

    Tarafların çekip gidebilme ihtimali çok yüksek. Dikkatli olmak lazım.
  3. 3
    Uzak mesafe ilişkisi yürümez hacı, et ete değecek. Bak yaprak yine sapık diyeceksiniz ibneler, fesatlığını siktir et. Oturup çay içmenin bile mesele olacağı ilişki mi olur? Bi de hakkında hiç bir fikrin yok, belki ot tüccarı, belki böbrek mafyası, belki Karslı... Bilemezsin
    Olmaz yani
  4. 4
    Eskiden çok soğuk bakardım bu tarz olaylara ancak artık insanlar zamanının büyük bir kısmını internette geçirdiği için çok çok normal bir durum olarak görüyorum.
  5. 5
    Aşık olmadım ama hi5 diye Bi sosyal medya platformu vardı aynı Facebook gibi. Benim jenerasyon bu siteyi bilir az ekmeğini yemedik.

    Neyse konuya gelecek olursak heybeli adadan bir hatun düşürmüştüm kız ne çok güzel ne de çirkin ama kız Hristiyandı. Adaya gidip buluştuk hava soğuk Kasım ayında filandı herhalde heybeli adada buluştuk. Bir kale var orada ısınmak için içine girmiştik.
  6. 6
    Aşık oldum normal durum aramizda 7 tane il vardı bir sene bekledim gelmeye 1 ay kala aldattı :)
    • Bedevi sözlükte yazsana sen
  7. 7
    Sosyal medya filan neyse hacı yüzünü görüyorsun , iyi kötü yaşam biçimini , ortamını filan görüp belki etkilenir insan.
    Onun dışında yüzünü görmediğin sadece sözsüz iletişimde bulunduğun biriyle olacak iş değil.
    Olan şu belki , görüştüğün kadın ya da erkekle fikirlerin uyuşuyor sen ona hayal ettiğim bir fiziksel özellik belirliyor hayaline tutuluyorsun.
    Kazara buluşma olur da hayalindeki gibi çıkmadığı zaman da hayalin suya düşüyor .
    Tenine dokunmadığın , yüzünü görmediğin kişiye aşık olmak hayalden ibaret.
  8. 8
    Zamanında yaşadık böyle ilginçli şeyler. Uzak mesafeden uzun süreli bir ilişkiydi. Daha sonra da aynı üniversiteyi kazandığımızı öğrenince ayrıldık ahshsjs. Şimdi evli mutlu çocuklu olmamın da hayrı buradan geliyor diye düşünmeden edemiyorum.
  9. 9
    acayip normal olay yav. internetin arkadaşlığı da ilişkisi de cok normal bence daha iyidir. oyna devam.