kayıt

11 eylül 2019 haydar ling istanbul'da akabinde bandırma eğleşkesi

  1. 8
    11 eylül 2019 haydar lingin ben yokken eğleşke tertip etmesi rezaleti.
    • Ya sen sıkılırsın diye şeetmedim..
    • Eyvallah :)
  2. 9
    Şikayet üzerine gelen zabıtanın da üzerini çıkarmasıyla iyice yoldan çıkan zirve olmuştu.. zaten bu zirveden sonra lakabım "master" kaldı..
  3. 10
    el clasico.. -monica belluci

    efsaneydi.. -robert de niro

    3 yıl önce adımı yazdırmıştım, tam umutların tükendiği anda fax ile bildirim aldım, inanılmaz heyecanlıyım, ben de 11 Eylül'de orada olacağım.. -al pacino

    fazla söze gerek yok, daha önceki katılımcılar ve katılacak olan dünya'nın dört bir yanından jet sosyete mensubu arkadaşlarımın yorumlarını paylaştım yukarıda..

    siz değerli sözlük kullanıcısı ""kadın"" arkadaşlarımı da aramızda görmekten mutluluk duyacağım.. sponsorumuz anadolu grubu bünyesindeki efes türk bira aş ve pegasus airlines olacak.. lütfen davetiye için bana ulaşın..

    ha, akabinde after party olarak bandırma'ya geçeceğiz.. anadolumuzun bu şirin, küçük kasabasında insanlar nasıl oluyor da sıkıntıdan ölmeden yaşayabiliyor, üstü açık tur otobüsüyle şehirde küçük bir tur atıp insanların üzerine bira dökeceğiz hayatlarına biraz renk katmak adına..
  4. 11
    Elimizde sopalarla haydar'ı bandırma'da bekleyeceğimiz etkinlik.

    (bkz: bırakın gelsin gel hele gel)
    • orada olacağım hacım.. barack obama ile.. ve korumaları.. ha bir de bizimkiler.. özel harekat falan, bilirsin.. siz sopaları hazırlayın ama, lazım olacak bize çünkü.. ben yine gelmeden sana yazarım sopaları hazırlamanızı.. unutmayın çünkü..
  5. 12
    Altın kaplama davetiyem gönderilmediği için teşrif etmeyeceğim zirve-cik. Oysa little black dressimi ütülemiştim, eyeliner bile çekmiştim.
    • Makyajın ve emeğin boşa gitmesin. Bize gel çok eğleniriz. Sbsb
    • Babanı yolladıysan geleyim...
    • Ev bizimdir merak etme. En az 3 hafta yoklar. *
    • Zirveye gelip ben filanım dese, kim?????? diye korumalar tarafından önce tanınmayacak, sonrasında tartaklanarak uzaklaştırılacak iki kişi, vay benim altın kaplı davetiyem, vay benim... Bi sn bi sn.. Little Black dress mi?? Adresini yaz, altın kaplama üzerine gümüş motiflerle adının yazılı olduğu davetiyeni kuryeyle gönderiyorum, Türkiye'nin her yerine bir saat içinde teslim..
  6. 13
    Haydar ling bandırma'ya ayak basar basmaz 3 arkadaş ıslak odunla giriştiğimiz etkinlikti. Iska geçen bir darbeden sonra "ah ameliyatlı yerime geldi" diye bağırınca kafasına fazla darbe aldığını fark edip bırakmıştık.
    • bu taktik hep işe yarar.. kaç dayaktan kurtuldum öyle..
    • olm şaka maka bu corona zirve sektörünü derinden etkiledi ya, gelemiyorum artık bandırma'ya.. :((
    • 3 arkadaşınla birlikte araba kiralayın olm, gelin beni alın lan Çorum'dan.. :((
    • google'dan "insan kaçakçılığı" diye aratayım bi.. :( Bursa'ya geçince yazarım, beni kırsalda bi köyden alırsınız artık..