kayıt

Florin andone

  1. 1
    mobile.twitter.com/...

    Tak diye 2 transfer çaktılar helal olsun
  2. 2
    Brighton'da izlediğim bir forvet. Yedek forveti ancak takım tek forveti 10 savunmacı tek forvet oynayan bir takimdi. Yani oradaki performansı iyi olarak da kötü olarak da bize bir değer vermez çok farklı bir oyun yapısına geliyor.
  3. 3
    twitter.com/...
    Yedek forvet için maliyeti tuzlu olmuş biraz. Transfermarkt profili doğruysa bu sezon sonunda serbest kalıyor. Tutarsa devam edilebilir.
  4. 4
    An itibariyle Romanya-İspnya maçında golünü atan yeni transferimiz. İnşallah gollerine devam eder.
  5. 5
    dün ispanya'ya karşı 56. dakikada maça dahil olup 60. dakikada golünü atan yeni forvetimiz.

    ayağına taş değmesin koçum.

    gol
  6. 6
    şişirme topçu. amrabat vardı bir ara gs de. herkes ooo ronaldo gibi mübarek biz bunu 40-50m avrolara satarız tribindeydi. gülüp geçiniz.
  7. 7
    Bu akşam Galatasaray için neden ihtiyaç olduğunu göstermiştir. Falcao müzmin sakat olduğu için bu sene çok fazla göreceğiz bence.
  8. 8
    Bugünkü Rizespor maçında ciddi bir sakatlık yaşamış futbolcu. Geçmiş olsun ama yırtık var deniyor.
  9. 9
    malatyaspor maçında rakip kalecinin topa vurmak yerine ayağına savurduğu tekmeye rağmen ayakta kalması kendisinin özeti olan futbolcu. Sakatlıklarla boğuştuğu bu sezonda bende bıraktığı iz bu oldu.

    Bu sezon Ikinci kez diz bağlarını sakatladı. Maçı izlemedim fakat sakatlığından sonraki feryatlarının, maçın da seyircisiz olmasının etkisiyle epey duyulduğu ve insanın canını yaktığı söyleniyor. Rakibinin dizini zorlayacak şekilde üzerine düşmesi benim de lisedeyken başıma gelen ve diz bağlarımı elime almama sebep olan bir şeydi. Zorlu bir süreç fakat tekrardan aşacaktır. Savaşçı bir yapısı var.
  10. 10
    instagram hesabı üzerinden galatasaray taraftarına veda eden rumen futbolcu.