kayıt

2019-2020 sezonu şampiyonu Fenerbahçe

  1. 1
    Bugün başakşehir karşısında atılan son dakika golü ile ispatlanmış olandır. Alinacak bir forvet yedeği ve sol bek sonrası kesin diyebiliriz.
  2. 2
    ilk dörde girerse öpüp başına koysundur. ss'ler alındı son iki senedir alındığı gibi. başlarlar yakında hakem, tff, mhk diye.
  3. 3
    ligin en kalitesiz takımı gazişehir ve ligin en formsuz takımı başakşehiri yendikten sonra götü inanılmaz kalkan takım. umarım böyle devam ederler. o defans ile şampiyon olabileceklerine inanmaları da acınası.
  4. 4
    Gazişehir'e 5 attıktan sonra "yav olum gazi güçsüz, asıl ölçü başakşehir maçı, orada elinize verecekler" diyen tipler daha sonra "skora aldanma, başak formsuz/eksik. Haftaya trabzon maçı asıl sınav." diye dönmeye başladı millet.

    He amk he başak eksik. 4 defansın üçü kendi mevkisinde değil, kalan defans da yeni transfer ve takımla 2. Resmi maçına çıkmıştı. Orta sahada 39'luk emre ve neredeyse 1.5 yıldır ilk 11 başlamayan tolga vardı.

    Bir sol bek (kolarov), sağlam bir stoper ve muriç ayarında bir forvet alınırsa takım en kötü 2. Olur. Belki emre'nin yerine geçebilecek ya da yanında oynayabilecek biri gelirse müthiş olur.
    • Götleri alev alev yapmışız...basaksehir dunku gsyi izgara palamut yapardı be.. bizim defansin eksik gedik oldugunu bilmiyolar sanki hasansio-zanka-rami-dirar defansi adam yer aq. Daha ucu gelecek.
    • Şampiyonluk naraları atmak için daha erken ama emre 20-25 maç bu istikrarla giderse, rodrugez ve gelecek sol bek iyi anlaşırsa, deniz ve isla/dirar uyum yakalarsa, ortada emre ile oyanayabilecek biri olursa bu takımın şampiyon olmaması için hiçbir neden yok.

      Kalecimiz altay gayet iyi, topla da baya iyi oynuyor. Muriç hem fizik hem de istek olarak işini fazlasıyla yapıyor. Emre'yi anlatmaya gerek yok. Kruse'u pek gözlemleyemedim.
  5. 5
    Altay-dirar-zanka-rami-hasansio-emre-ozan-garry-deniz-kruse-muric onbiriyle mumkun olabilecektir.

    Defansimiz olmadigi halde iki haftada bir gol yedik. Kimse mevkisinse degil amk saka gibi. Zanka da takimla bi maca cikti... oda virgocity.

    Şu ts-alanya maclarını kayipsiz gecersek ciddi manada en buyuk aday biz oluruz. Ğs falcaoyu alamazsa elek olur hem ş.ligi hem lig cagneyle gitmez. Bjk ise vasat kadroya sahip. Şaka maka hamsikoliler çekincem oldu.