kayıt

oğluşum sendromu

  1. 1
    *
    annelerde erkek bebek doğurmakla başlayıp hayat boyu devam eden sendromdur.
    eşek kadar adam bile 5 yaşında oğluş muamelesi görür. hoş değil.
    • kıs-kan-ma-yın lol
    • iyi yakaladın alskdhakld :D
  2. 2
    Kocişim sendromunun evliliğin ileri kademelerinde görülen versiyonudur.
  3. 3
    oedipus kompleksi 'nin türkiye'deki yansımasıdır.

    tek bir kelimeyle (oğluşum) bunu ifade ettiğimizde bile neyi kastettiğimizi herkesin anlıyor olmasının tek sebebi, ülke olarak içinde bulunduğumuz dipsiz kuyunun kendini ifade ediş şeklidir.
  4. 4
    canımanamın sahip olduğu sendrom olabilir. abim kişisi 27 yaşında hala her akşam telefonun başında aramasını bekler bir kere arar açmazsa ve hala aramıyorsa (bence gururundan dfjdf) ikinciye aramaz ama bana mesaj attırır. abim arayınca da telefonu oğluşuuuumm naptın çeeen diyerek açar. ilginçtir. bir de abim bu seneye kadar yurtta kalıyordu üninin yurdunda hayvan gibi iyi bir yurttu imkanları falan benden kat kat iyimiştir. neyse bir akşam yemek yiyorduk annem su içerken boğazına kaçtı mı artık ne olduysa bir iki defalık öksürdü. sonra birden uzaklara dalıp oğluşum aç mı acaba dedi... ilginç bir sendrom sanırım
  5. 5
    düşman başına.

    gerçi etrafımda sadece bir ailede buna rastladım. ama o bile yetti. oğullarının şeyinden tutup tavana asmak istiyorum o derece. oğulları kadar taş düşsün demek istemiyorum ama rabbim isterse düşürsün. oğlum aşağı oğlum yukarı.

    bu yüzden erkek evlat sahibi olmak istediğim söylenemez. kız çocukları candır...