kayıt

türkiye'nin f-35 programından çıkarılması

  1. 1
    trump'un açıklamasıyla kesinleşen durum.
    www.sozcu.com.tr/...
    twitter.com/...
  2. 2
    S400 gelişmeleri sonrası beklenendi ve oldu. Dışişleri bakanlığı kınama açıklamış.

    www.whitehouse.gov/...

    twitter.com/...
  3. 3
    yaptırım buysa iyi yırttık dedirtendir. ekonomi biraz daha çökerse oturur füze yeriz amk.
  4. 4
    sasirtmayandir.

    aylarca s-400'leri kovaladik. ha aldik ha alacagiz derken sonunda geldiler. bu sefer de "ambargo" niyetine f-35'lerden cekmisler bizi. ya siz kimsiniz ya kimsiniz? ucluye bak ya, rusya - amerika - turkiye. bildigin gelin, kaynana ve gelinin annesi uclusu. bunlari dugun alisverisine eminonu'ne gonder ucunun de cenazesi oglen vaktini bulmaz.

    her seferinde arada kalan taraf biz oluyoruz. biri el uzatsa ona gitsek digeri sevgili tribi gibi paso yaptirimlar uyguluyor. digerine gitsen demek onu sectin he diyip baskasiyla yatacakmis imasi veriyor. lan aranizda ne husumet varsa karistirmayin artik bizi yeter.

    • Çok iyimser bir benzetme olmuş. Bana threesome yapılıyormuş gibi geldi
  5. 5
    çıkar çıkar ohh, ambargo uygula ohh, biraz da şuramıza ambargo uygulayın ohh, dolar mı artacak ohh, umurumuzda değil ki bizim s400'ümüz var xd

    amerika k u d u r
  6. 6
    s400'lere aktif uçaklarımızın elektronik bilgilerini giriyoruz, f35'lerin verisini s400'lere girmemizi göze almayan abd'nin uyguladığı durumdur. zira teknolojilerinin ruslara geçmesinin ihtimalini dahi göze almıyorlar.

    beni asıl düşündüren, hayalet uçak dedikleri f35'in s400 radarı tarafından algılanabiliyor mu düşüncesidir. zira s400'ü s400 yapan şey füze fırlatma kabiliyeti değil radar teknolojisidir. s400'ler f16 gibi uçakları 600 kilometreden algılayıp 400 kilometreden vurabiliyor. bu durum f35 için geçerli mi merak etmiyorum değil.