kayıt

jean michael seri

  1. 1
    galatasaray'ın kap'a bildirdiği yeni transferi.

    ndiaye gibi afrikalı iki yönlü orta saha oyuncusudur. ama onun aksine eti çiğ değil, az pişmiş yemeyi sever. fernando'nun yerine iyi bir 6 numarayla orta saha belhanda'ya rağmen olmuş demektir.
  2. 2
    belhanda'nın nice takımından takım arkadası olan bir 8 numara. kiralık olarak takımımıza katılacaktır. satın alma opsiyonu olacağı söylense de ben pek ihtimal vermiyorum. hadi öyle bir opsiyon oldu diyelim 18-20 m eurodan aşağı olmaz. o parayı da biz veremeyiz. şunu belirtmek gerekir ki bizim ligimizin üstünde bir adamdır. şampiyonlar ligi için geldiğini tahmin etmek zor değil.
  3. 3
    hoş bir video ile açıklanmış transfer. twitch'te de yayınlanmış.

    twitter.com/...

    oyuncuya gelirsek umarım kendisinin bir tık pasörü bir 8 numara ile beraber oynar. james milner falan değilsen artık defansif orta saha diye bir şey yok. defansif orta saha oynatacaksan fenerbahçe gibi olmaya mahkumsun.
  4. 4
    Transfer harekatı gayet profesyonelce ve hızlıca tamamlanmıştır. Aynı şeyi diğer transferlerde de bekliyoruz.
    T:Zenci Xavi len amk.
  5. 5
    Oynadığı diğer maçlara nazaran daha iyi bir oyun ortaya koydu fakat hala beklentilerin altında bir oyun sergiliyor. Bugün oyunun sıkıştığı anlarda iyi paslarla hem pres kırdı hem de oyunu genişletti. Fakat topla daha fazla mesafe katetmeli ve daha delici paslar atmalı.
  6. 6
    Sezon başından beri izlemek istediğimiz Seri'yi nihayet derbide izletmiştir. Fenerbahçe orta sahasındaki ahrazlara futbol dersi vermiştir.
    St. Jean Michael Seri... Herifin hıristiyan azizleri gibi ismi var.
  7. 7
    trabzon maçına çıkarken 3 dakika dua edendir. olum tamam lan... abartma.
  8. 8
    trabzon maçına çıkarken ettiği 3 dakikalık dua karşılığını bulmuştur. golünü attı.
  9. 9
    benim için futboldan anlama turnusollerinden biri. adamın oyun şeklini beğenmeyebilirsin ancak 2019-2020 sezonunda takıma faydası olmadı demek saçmalık. hücum yönünün değiştirilmesi, hızlı tek pas, uzun ara pas, savunmadan pasla çıkma, rakip baskısını kırma işlerini bu kadar iyi yapan kaç oyuncu var?