kayıt

Telefonu sessizde kullanmak

  1. 1
    Bir defa başlandığında birakilamayan alışkanlık.bu sebeple telefon kaybolunca bulamıyoruz da.
  2. 2
    bir sanattIr, herkes yapamaz.
  3. 3
    Kendimi bildim bileli hep böyle kullandım telefonu. Bu yüzden istediği zaman kimse bana ulaşamiyordu. Hakkımda sen ona ulaşamazsın o sana istediğinde ulaşır gibisinden espriler dönüyordu. Gayet hoş bir durum. Çünkü aramalara cevap vermeme lüksüm var.
  4. 4
    Saçma sapan bir alışkanlık aslında ama sevmiyorum telefonun bangır bangır çalmasını ya da her mesaj sesinde ötmesini.

    Birkaç defa telefonu kaybettiğimde (ya da öyle sandığımda) kalp krizinin eşiğinden döndüm ama olsun, böyle daha sakin.
  5. 5
    titreşim çok rahatsız edici olduğu yıllarca sessizde kullandım sonra babam "eğer sana ulaşamayacaksak niye bu telefonu yanında taşıyorsun" deyip kızdı adhskgfs. artık titreşimde kullanıyorum hatta öyle manyakça bir hal aldı ki telefonun üst çubuğunda titreşim simgesi olmayınca rahatsız oluyorum.
  6. 6
    telefonun sessiz durması zorunlu olmayan ortamlarda kurllanılması bana göre saçmalık.
  7. 7
    unutmuşum bugün ya, kırdım yine birisinin kalbini... istemeden.
  8. 8
    Normalde hep yaptığım şey ama bu ay ameliyathanede olunca yapamıyorsun.
    Telefonumu tuvalete yazsam bu kadar tanımadık numara aramazdı ama zaten ben dedim sabit hat yerine telefonumu arayın diye.
    Geçen gece 1’de arıyor 7 numara diye doktor. Adamı da tanıyorum telefon numarasını kaydettim. “Bu saatte siksen gelmem hoca sabah 9’a kadar başkasını bul.” dedim. Kahkaha attı “kusura bakma deyip kapattı.”
    Heriflerin gece gündüz ameliyat yapmaktan şirazesi kaydığı için bir şey de diyemedim dalgınlığına gelip aramıştır diyerek uyumaya devam ettim.
  9. 9
    son 1 haftadır artık "yeter beh" diyerek bıraktığımdır.
  10. 10
    İlk çocuk olduktan sonra aman sakın uyanmasın rahatsız olmasın diye uygulamaya başladığım durum. Simdi daha yeni yeni zil sesi açık yapıyorum fakat zil sesinden telefonun benim mi çaldığını anlayasiya kadar telefon kapanıyor. O kadar alışmışım ki sessizliğe hiç üstüme alınmıyorum.
  11. 11
    alışkanlık haline getirdiğim hede sessiz de kafam rahat oluyor .
  12. 12
    Dark Mode ve akşamları rahatsız etme mood. Kapıları kitle tesisatı sona getir, soğuk içecek servisi klima ve yavru gel buraya