kayıt

Yaprak'ın babası

  1. 1
    Yaprak'ın bitip babasının başladığı başlıktır. Bu mutluluğu da paylaşmayacaksak sözlük neden var? Ameliyat iyi geçti şu an için. Günlerdir evladım gibi bakıyorum kendisine, onun bedeni de sağolsun ilgime emeğime karşılık verdi. Tam bir yaşlı kurt. Resmen bana "yavrum biz böyle şeylerle yıkılır mıyız hiç" der gibi bir hali var. Bu bana müthiş bir ders oldu.
    Tedavimiz de güzel giderse biraz daha zaman çaldık hayattan, gerisi çok da mühim değil.
    • Bu beni hiç alakadar etmez ama babanın sorunu hastalığı neydi.
      Not:cerrah olduğum için merak ettim.
    • Beyin tümörü, ameliyat sonrası kanser olduğu kesinleşti. Alabildikleri kadarını aldılar. Asıl bilgilendirme yarın olacak. Radyoterapi yazacaklarını ameliyatı yapan hoca söyledi. Biyolog bir tanıdığım da radyo terapi sonrası 2-3 sene kazanma şansı var dedi.
    • İmkânınız varsa kök hücresi yöntemini deneyebilirsiniz ayrıca Amerika da başka bir yöntem var vücutta kanserde deneme aşamasinda olan bir yöntem var kanserle savaşan hücreleri alıp çoğaltarak bölerek tekrar hastalara naklediyorlar büyük oranda başarı sağladı. Kanser konusunda birçok deneysel yöntem var radyoterapi ömrü uzatacaktır ancak hastalığı tamamen tedavi edemez o yüzden yeni yöntemleri araştırmanın faydası olabilir.
    • Teşekkür ederim, çok sağolun. Araştıracağım
    • Prekognisyon ve Premonisyon yeteneğine
      doğuştan sahipsen bu yöntemleri denemeni öneririm bu yöntemlere çalışarak başarıya ulaşabilirsin bende parapsikolojik birçok yöntem var parapsikolojik yöntemleri sonuna kadar araştırmanı öneririm bende bu tür yöntemlere inanmaya biri idim ancak araştırma çalışma hakkında birçok parapsikoloji yeteneğe sahip olabilirsiniz bunlar hayatın boyunca sana fayda sağlar yeterli inan herşeyin başı inanmak bende bunları birçok şeyi öğrenip başardım bana çok faydası dokundu halada dokunur.
  2. 2
    cyberknife diye bir tedavi var. ama tedaviyi öyle herkese yapmıyorlar, birileriyle aran olması lazım anladın mı? yani ankara'dan biri "bu adamı iyileştirin" demeli. Türkiye.'de sekiz tane var, biri izmir'de.

    ayarlayabilir miyim? normalde zor, şimdi korona dolayısıyla daha zor. ya komplikasyon gelişirse? şant takmak gerekirse? hasar alırsa? felç kalırsa?

    e şimdi de kendini bilmez halde? yaşadığı hayat, hayat değil. geceleri dört beş sefer altına işiyormuş. ben eskişehir'de hem iş hem kalacak yer kalgısı, hem geçim sıkıntısı, hem okul, hem basmayan kafam, dikkatini veremeyen beynim, kimyasalla bile...

    sorumluluklarım, annem, kardeşim, faturalar, ödemeler, gelirler, giderler, döndürdüğüm dolaplar, kurduğum düzenler, her şeyi idare etmek için düştüğüm durumlar, yaşadığım film sahnesi gibi anlar...

    insanlar, akrabalar, tanıdıklar, arkadaşlar, eş dost, fırsatçılar, bizzat sikmeye çalışanlar, dolaylı yoldan sikmeye çalışanlar, eski aşklar ve onlardan gelen yardımları kaldıramayan gururum, ve aslında gelmeyen yardımlar, yine de herkesin ağzında dönen "yanındayız" lafları

    çok kötüyüm baba, anlatabiliyor muyum? ölmemeni sağlayacak olan yöntemi nasıl sağlarım bilemdiğim gibi, bunun yanındaki bir sürü sorunla nasıl başa çıkacağımı bilmediğim için kötüyüm. sana hep "ölümüm senin elinden olacak" derdim. sen ölürken, var olan çarelere rağmen elimden bir şey gelmiyor olmasını kaldıramıyorum. ölümün benim elimden mi olacak?

    herkes bir şey söylüyor anlıyor musun? ben çok kötüyüm. ben hayatımın hiç bir günü sana sırtımı yaslamadım, ama bir gün gerçekten başka çarem kalmazsa orda olduğunu bildim hep. şimdi gerçekten çareler çaresiz. ben yine öğrettiğin gibi delikanlı olmaya çalışıyorum, hesabını ödeyemeyeceğim masaya oturmuyorum, çekip çeviriyorum bi şekilde. ayakta duruyorum dimdik, elimden geleni yapıyorum.

    ama olmuyor baba. olduramıyorum, gücüm kalmadı. o kadar çok şeyle mücadele ediyorum ki. yine de ağzımı açıp ses etmezdim, dertlenmezdim, ben sorunlarımı konuşmam biliyorsun.

    ama işte bari sen iyi olsaydın
    • çok geçmiş olsun.