kayıt

türkiye'de biseksüel ateist ve solcu olmak

  1. 1
    "bunlardan sadece bir tanesi bile 2012 türkiyesinde hayatınızı yeterince zorlaştırırken (hatta bazen hayatınızı sonlandırırken), üçünün yükünü birden omuzlarında taşımaya çalışmaktır. sahip olduğun tüm özelliklerle negatif ayrımcılığa maruz kalırsın. bir çok ortamda fikrini söyleyemezsin. toplum senden ikiyüzlü olmanı, bunu yapamayacaksan hiç olmazsa sessiz kalıp görünmez olmanı ister. herhangi bir nedenle karakola düşsen ve bu üç özelliğinden sadece biri bile bilinse, bu faili meçhul istatistiklerinde bir rakam olman için yeterli bir sebeptir.
  2. 2
    azınlık olmak zor he yerde ve her şekilde. yükselen değer malum, mutaasıp sağcı olacaksın illa ki. badem bıyık, selamın aleyküm diyeceksin. iyi günler de kimse bakmaz bile suratına. ya allah diyeceksin, her yerde abdest nerede diye sormalısın. işi gücü bırakıp namaz kaçacak diye reklam yapmalısın. oruç tutmasan da oruçmuş gibi davranacaksın. bir de yetmez 1000 kere hacca gideceksin. kurbanda tosun kesmelisin illa ki, tabi ki etin hemen hemen hepsini derin dondurucuya atacaksın, o kadar da enayi olmak ta iyi değil. eeee ateist sen shiki tuttun tabii hemde en büyüğünden. bununla ilgili olarak solcu diye tabir edilen varyasyonlardan biriyle ilgiliysen yine tuttun shiki. zaten toplum sahte heteroseksüel sisteme dayalı. sözde tek eşli ve aile ile işleyen sistem. herkes birbirini aldatır, sonsuz yalan deryasında fink atarlar, ama önemli değil. aile kavramına ve pompayı, insanlar mutsuz olsada dert değil. yani her durumda siki tuttuk, birde buna alevi olmayı ekleyelim * eh artık tutulan shiklerle burdan istanbula köprü olur.
  3. 3
    olmayın...bu ülkede bunlardan birini bile olmayın. doğarken ülkenizi seçebildiniz mi? norveç te mi doğdunuz da bunları seçiyosunuz? seçmeyin böyle tercihler. seçseniz de fazla ses çıkarmayın. kahveden dışarı çıkıp 'taksime gidelim de bi ibne bulup dövelim' diyen bin tane adam var. yapmayın.
  4. 4
    eş cinselik, ateizm ve solculuk... benim türkiye'de olduğum zamanlarda krallar gibi yaşadığım ideoloji ve yönelim.

    bunlara karışmak biraz sıkar çünkü. hele sırf bu sebeple lince kalkışacak kadar salak bir adam sadece koluna bacağına güvenir. ben bulduğum her şeyi silaha çevirebilirim, sağım solum belli olmaz.

    şakalı edit: biraz önce solcu olduğumu yazdığıma göre gerçekten belli olmuyormuş.
  5. 5
    Bu şey değil mi ya, Twitter'daki Türk, kadın hesapların yüzde 80'i.
  6. 6
    (bkz: biseksüelliğin sonu ibneliktir)
    • Harbidebmi sonunda ipne olacaksam simdi çok geçmeden tövbe ediyorum artik heteroseksüel im
    • olsun kardeş ruh senin beden senin bize ne di mi
    • Kardeş bende zaten burada daşak geçiyorum yoksa gerçek hayatta tanışan karı peşinde koşan abazayım böyle bir eğilimin yok zaten sözlükler alay etmek daşak geçmek olmadığın biri gibi gözükmek değilmidir sözlükte biseksüel gibi daşşana yazıyorum önceden lezbiyen gibi yazıyordum ama realde sapık bir heteroseksüel im yanı normalim