kayıt

Avrupa'nın ilk çevre dostu camisi

  1. 1
    ingiltere'de açılan Cambridge Merkez Camisi'dir.

    Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından finanse edilen ve 30 milyon dolar'a mal olan cami ile Müslümanların iklim değişikliği ile mücadelede etkin güçlerden birine dönüşebileceğine inanılıyormuş.

    kaynak
  2. 2
    maksat ilkleri yapmak ya, gotunuzden element uydurun bakalim. ilk cevre dostu cami derken? ne ozelligi var? yani bunu "ilk" kilan sey ne? cevre dostlugu mu? digerleri degil mi?

    bu camii 30 milyon dolar'a patladiysa siksinler beni.
  3. 3
    muhtesem
  4. 4
    Esat yılmaer'in Chicago bulls röportajını anımsatan bir osur osur ipe diz haberine konu olan hayali cami.

    Sputnik'in kaynak gösterdiği reuters'e baktım.

    www.reuters.com/...

    Burada birkaç dayı daha boş boş konuşmuş. Aslında yusuf İslam'ı görünce kapatmam lazımdı ama okumaya devam ettim. Sputnik tüm söylenenleri (?) Habere eklememis nedense. Türk hükümetinin büyük katkisindan bahsediliyor ama hiç türk adı geçmiyor. Ne kadara mal oldu, Kaç kilo çimento kullanıldı bilgisine sahipler ama Caminin bir tane fotoğrafı yok. Haberi yapan teyzenin twitter hesabına baktım 1000 takipçisi falan var. Yarısının profil resminde twitter yumurtası var.

    Komik komik işler.
  5. 5
    sürekli bütçe fazlası ve cari fazla veren; işsizlik oranının, enflasyonun çok düşük; eğitim ve refah seviyesi çok yüksek oldukça kalkınmış sosyal devletimizin, kendi yurttaşlarının dışında başka ülkelerde yaşayan müslümanları düşünmesiyle yaptırılmış onlarca camiden biri.