kayıt

21 Nisan 2019 Kemal kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğraması

  1. 1
    Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da katıldığı şehit cenazesi sırasında bir grubun saldırınca ugramistir. Durumu iyiymiş.
  2. 2
    askere oğlunu yollayan, çürük raporu aldırmayan siyasinin başına gelen saldırı.

    twitter.com/...
  3. 3
    bir grup * tarafından düzenlenmiş saldırıdır.
  4. 4
    Ankara'da yaşanan utanç verici saldırı.

    Üstü kapatılmaması gereken, ciddi bir saldırıdır. Bu saldırı, türkiye cumhuriyeti'nin 17 yıldır demokrasi,barış ve beraberlik adına bir adım bile ilerleyemediğinin acı bir göstergesidir. Ülkenin içişleri bakanının ise bu saldırının önünü açacak kin ve nefret dolu söylemleri göz ardı edilmemeli ve -yargı sistemine zerre kadar güvenmesem de- bu provokatör şahıslar derhal yargılanmalıdır.
  5. 5
    çözüm süreci boyunca barzani ile karşılıklı göbek atılırken öküzün trene baktığı gibi bakan orospu çocukları tarafından yapılan saldırı.
  6. 6
    hep sehit cenazelerinde saldIriyolar bu adamcagIza yazIk degil mi.

    neyse yakIn bir eve goturulebilmis yoksa Allah muhafaza, felaket olurmus.
  7. 7
    İnsanların zihninde pkk=chp algısını çok güzel yerleştirdiler. Eminim şimdi de olanlardan gayet memnun bir şekilde görüntüleri izliyorlardır.
    bu kadar asker hangi partinin iktidar olduğu dönemde hayatını kaybetti, bunu kimse sorgulamıyor.

    Ayrıca şu olayın aynısını malum şahısa yapmış olsalar korumalar tarafından ne hale getirilirlerdi kim bilir. Soma'da çok güzel bir örneği mevcut bunun.
  8. 8
    Şimdi gözlerinizi kapatın ve böyle bir linç girişiminin malum şahsa yapıldığını düşünün. Düşünemediniz değil mi?

    Aslında bu kadar insanlık gösterip, onlarca uruk hai'nin arasına girdiği için suç kılıçdaroğlunda. Taziye mesajı yayınla geç. Bu cahil it sürüsüne insan muamelesi yapmaya devam ettiğimiz sürece hep kaybeden biz olacağız. 90'lı yıllarda höt desen al sana göt diyecek bağnaz tipler, artık o kadar şımartıldı ki Türkiye cumhuriyeti'nin en eski siyasi partisinin liderini linç etmeye kalkıyor.
  9. 9
    kensilikle münferit bir vatandaş tepkisi değildir. çetesel ve organizel bir linçtir. kınıyorum.

    sayın kılıçdaroğlu, en az akp'li politikacılar kadar çok eleştirdiğim bir siyasi liderdir. fakat, ülkemizin en çok oy alan ikinci lideri olarak gittiği her mekanda gerekli saygının gösterilmesi gereken bir şahsiyettir. görüntüleri izlemedim. 70 kusur bir insana, organize bir çete tarafından yapılan saldırıyı görmek beni haftalarca sürecek kadar büyük bir ruhsal buhrana sürükleyebilir. bu çirkin lince eminim bir çok akp'li seçmen de aynı hassaslıkla yaklaşmakta. bu kadarı da yapılmaz demekte.
    erdoğan'ı, partisinin altını oyan bu çeteye karşı bir an evvel tadbir almaya davet ediyorum. akp umrumda falan değil, ülkemiz bu kadar çok günahı, çirkinliği ve yozlaşmayı hiç bir koşulda hakketmemekte.
    • 10
      demokrasi düşmanı , bölücü , ırkçı, kendisini milliyetçi olarak gören ama ciğeri beş para etmez bir güruhun yapmış olduğu alçakça bir saldırıdır. ama bu ortamı yaratıp bunlara o cesareti veren başta kel, kafatasçı çakma milliyetçi parti başkanı ve ayrımcı söylemler yapan ülkenin başındakidir.
    • 11
      Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan osman sarıgül isimli vatandaş konuyla ilgili olarak adliyeye sevk edilmiştir
    • 12
      Seçim öncesi yapılan nefret siyasetinin ülkeye ne hale getirdiğinin resmi olan hadise.

      Vakti zamanında İnönü, Yunan Başkomutanının kılıcını alıp Atatürk'e götürdükten 37 yıl sonra Uşak'a tekrar geldiğinde taşlanmıştı. Bu millet aynı millet, kahramanlarına bunu yapan gece gündüz hedef gösterilen adama neler yapmaz.
    • 13
      belli ki soğan, patates gündeminden farklı gündem yaratma derdiyle planlanmış bir tezgah.

      ne var ki anlymadıkları, 2019 yılındayız ve insanların bir konuya ilgisi en fazla bir hadi bilemedin iki gün sürüyor. sonra kabak tadı.
    • 14
      saldırıyla ilgili gözaltına alınan 9 kişiden 8'i serbest bırakılmış.

      twitter.com/...
    • 15
      yeni görüntüleri ortaya çıkmış.
      twitter.com/...