kayıt

bakireliği kocaya saklamak

  1. 7
    kalmadı artık böyle güzel insanlar. allahım sen nasip et inşallah.
  2. 6
    Ülkedeki en önemsenen ve değişmeyen şey. kadının cinsel hayatının olması ülkemizde “bu kızı sikmişler” olarak algılanıyor. Yani bir kadınla birlikte olurken ondan faydalanıldığı, kullanıldığı şeklinde bir algı var. Bir kadının istekleri doğrultusunda biriyle birlikte olması çok anormal karşılanıyor çünkü cinsellikten zevk alan tek kişi erkek olarak görülüp, kadın da buna kocası için katlanan ve yerine getiren biri olarak görülüyor. Bir erkek kadının cinsellikten zevk alıp özgürce yaşadığını gördüğünde kafayı yiyor ve saldırıyor, ona kendisinin aldığı zevki alma hakkını layık görmüyor. Çoğunlukla bakirelik takıntısı olan kişiler cinselliği “sikmek” olarak yaşayıp, eşlerini asla mutlu edemeyen insanlar oluyorlar.
  3. 5
    Tartışmaya oldukça açık olan bir başlık.

    Bence asıl mevzu kocaya saklamak değil, "özgürüm!" söylemleriyle sevişmeyi ele ayağa düşürmek.

    Bizleri diğer canlılardan ayıran şeyler var. Farklı duygularımız, düşünce yetimiz. Evet, hepimizde dürtüler var ama bu mevzuyu bu kadar basitleştirmeye yetmemeli. Bunun cinsiyet ayrımı da yok. Kadını da erkeği de böyle değerli bir duyguyu -bahsettiğim bekaret değil birlikte olma durumu, kaçıncı olduğu değil yani- gerçekten güçlü duygular beslediği kişiyle yaşamalı fikrimce. Örneğin hayatına bir adam girmiştir. Herkes kendini az çok tanır. Bilirsin ki o adamı başka seviyorsun. Bir şeyler yaşama isteği sadece dürtüsel değil, temeli ona duyduğun sevgide, aşkta. Böyle farklı sevdalara ayırmak gerek bazı güzellikleri.

    Eh, bahsettiğim aşk durumu insanın karşısına çıkınca evlilik bekleyip beklememesi kimseyi bağlamaz. Çıkmasa da bağlamaz gerçi, biz sadece fikir belirtebiliriz *
  4. 4
    Bu olay tam olarak böyle değilde bence. Bi genç kızın bedeni herkesin dokunamayacağı kadar özel olmalı bence. Yobazlık bu falan diye duyar kasacak arkadaşları şimdiden uyarıyorum en azından kendi adıma konuşuyorum benim tenim herkesin erişemeyeceği kadar özel kendime bi saygım var yani. Tabi bu konu kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Sonuçta kimse kimsenin namus bekçisi değil isteyen istediğine versin.
    • nick e göre oldukça ciddi bir entrydi.
    • Yerine göre başkan.
  5. 3
    Kutsal kanı da anlına sürer , tanrılara kurbaaan diye bağırırsınız :)
    • Güldürdün piç :(
  6. 2
    kadın bir yazar olarak bence dünyanın en sacma olayı.

    düsünsene kocana saklıon kendini 30 sene, 20 sene bi bakıon 8 cm hadi gecmis olsun 30 yılına aahhaahahahahahaha.

    .dd
    • Kilo verir ameliyat olur 10 olur 10 yapalım onu
  7. 1
    *

    evlenme umudu olan hanım kızlarımızın bekaretini koruma sebebidir.