kayıt

ilişkisi yeni bitmiş biriyle ilişki yaşamak

  1. 1
    Fena fikir değildir.

    Evet sizde onu bulmaya çalışacak ancak eğer siz sadece onun yerini doldurursaniz bile bağlanacak birini buldunuz demektir.

    Denemeye değer.
  2. 2
    (bkz: o oku atma işte)
  3. 3
    yara bandı olmayı kabul etmektir.

    muhtemelen depresif süreci atlattıktan sonra size siktiri çekecektir.
  4. 4
    senin de ilişkin yeni bitmişse makul olan durumdur ama diğer türlüsü zorluktan başka bir şey değildir. her davranışta içinden o olsa şöyle yapardı böyle yapardı diye geçirir istemeden yapar. ama iki taraf da aynı durumda olunca çok da üzülüncek dert edilecek durum değildir. kıyaslayın birbirinizi dilediğinizce.
  5. 5
    Aptallıktır, ve çevremde çok aptal var
  6. 6
    7 ölümcül günaha en kısa sürede eklenmesi gereken maddedir. yalnız, dikkatinizi çekmek isterim burada günah yazılan şahıs, ilişkisi yeni biten kişidir.
  7. 7
    Sizi ilerde begenmeyecektir. Yapmayın.
  8. 8
    Eski sevgili ile kıyaslanmak istiyorum davranışı, ne denilebilir ki özgürsünüz.
  9. 9
    Hayat böyle şeylere takılamayacak kadar kısa. Bence en iyisini yapıyorlar sjkda.
  10. 10
    ilişki bittiğine göre neden olmasındır. sonuçta herkes severek ayrılmıyor. eski sevgilisi tarafından aldatılmışsa neden hemen yeni biri ile ilişkiye başlamasın ki? örnekler çoğaltılabilir tabi.

    bence bir çay içsinler.
  11. 11
    burada onemli olan yeni bitmis olmasi degil, iliskinin nasil bitmis oldugu. simdi ortada bir aldatma varken neden insan yeniden bir iliskiye baslamasin? ya da uzun zamandir bir sogukluk varsa ve ipler kopma derecesine gelmisse neden tekrar baska biriyle beraber olunmasin?

    severek ayrilmak olayi bana sadece ayna'yi hatirlatiyor. onun disindakiler bos.
  12. 12
    Olgunluk ister.
    Bir de gerçekten hislerinizden emin olmalısınız dolayısıyla zordur.
  13. 13
    Bir (bkz: zırtlan) hamlesi. Sözlüklerde sevgilimden ayrıldım minvalinde yazılar yazan kadın bireylerin %8017 oranında daha fazla mesaj aldığı isviçreli bilim insanlarınca kanıtlanmıştır.
  14. 14
    Büyük bir saçmalık. Daha birisini unutamadan başka birisiyle sevgili olmak falan yarabandı olmak bize göre değğiiil.
  15. 15
    böyle hep bir şüphe olur sanki insanın aklında. bakın ben gamsızlığıyla nam salmış birisiyim. dışarıdan öyle görünüyor insanlara neden bilmiyorum. ama ben biraz takılırım. işin etik yönünü filan da sorgularım. bu mevzular bana göre değil. baştan çiz üstünü.
  16. 16
    genellikle bir enkazla yaşanan ilişkidir. güvensizlik, gereksiz tripler, yerli yersiz duygusallık, ben böyle bir insan değilim sadece kötü bir süreçten geçiyorum demeler falan filan.. eğer kaldırabiliyorsanız ne güzel, ben çekemem açıkçası.
  17. 17
    yara bandı muamelesi görmeye sebep olabilir. karşı tarafta oluşturulmuş pek çok hasarın tesirini hissedeceksinizdir. 2015 model volvo'dan bahsediyoruz gibi oldu böyle de. neyse... iki taraf da yeni ilişkiden ayrılmış modelini yaşadım en son. karşılıklı bir rehabilitasyon süreci oluyor. ama dezavantajı çok. birbirinizi tüketmemeye çalışmanız gerekiyor.
  18. 18
    Ayran gonullulerin yapacagi is. En temizi iliski yapmadan direkt fuckbuddy sahibi olun. Ne o oyle iliski entrika falan.
  19. 19
    biten ilişki kısaysa pek problem olmayabilir ama uzun ilişkisi yeni bitmiş biriyle ilişki yaşamak tam olarak enkaz devralmaktır, geçmiş olsun.
  20. 20
    Benim evliliğim dün bitti. Kavga kıyamet falan saf saf simdi bir baska kisiye inancam ben farklıyım diyen.
    • Slm ben farkliyim...
    • Bundan sonra tavrımız vereceksen ver yoksa uğraştırma........
    • Tam ben bunu demek uzereydim biliyo musun....
  21. 21
    www.exkutupsozluk.com/...
  22. 22
    İlişkilerin en zoru olsa gerek. Karşı taraf sizde sürekli ayrıldığı kişiyi arar, yeri gelir size eski sevgilisinin adıyla seslenir. Akıl karı değildir.
  23. 23
    kişi eski ilişkisini ne kadar unutsa bile illa ki bir yerlerde izi kalmıştır. kalmadı diyen ya yalan söylüyor ya da hiç sevmemiştir. bir süre bu kişilerden uzak durmak gerekir.