kayıt

istanbul büyükşehir belediye başkanı ekrem imamoğlu

  1. 1
    31 mart 2019 yerel seçimleri istanbul sonucuna göre ysk'dan gelen teyit ile birlikte kazandığı kesinleşen eski aday, yeni büyükşehir belediye başkanıdır.

    istanbul adına hayırlı olsun
  2. 2
    Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Zor oldu ama oldu. Bu bir milattır.
  3. 3
    sıfırdan gelip de bölüm sonu canavarını geçecek kadar oy almak...

    kendisini yürekten tebrik ediyorum. keşke ya oy verebilseydim ya da dün gece istanbulda yanında olabilseydim. sakin ruhlu ve iyi kişiliğini "saf" veya "salak" olarak algılayan herkese selam olsun. bu adam değerli, belediye başkanlığı geçince kendisini parti içerisinde; yükseklerde görmek istiyoruz.
  4. 4
    istanbul ada bahar geldi istanbul belediye başkanı ekrem imamoğlu hayırlı olsun istanbul'lu çok şanslı kaliteli bir insan belediye başkanı oldu tebrikler imamoğlu.
  5. 5
    o kadar provakasyona, sözlü tacize rağmen efendi kimliğinden sapmayan, bugün başka bir aday kazansaydı “koyduk mu?” diye açıklama yapardı ama kendisi “yolda gördüğünüz herkese selam verin. ben değil 16 milyon insan kazandı.” diyen istanbul’un yeni belediye başkanı.

    Ayrıca programına konuk olarak aldığı ekrem imamoğlu’na kapanışta partisi üzerinden yüklenen turgay güler ve kemal kılıçdaroğlu’nun “istanbul’u alacağız. Ankara’yı alacağız. Bursa’yı alacağız. Adana’yı alacağız, mersin’i alacağız.” açıklamasına canlı yayında kahkaha atarak karşılık veren buket aydın’a ve yandaş, taraflı habercilik ile toplumun doğruyu öğrenmesine engel olan herkesin hak ettiğini bulması dileğiyle.

    Bugün devranın döndüğü gündür.

    “özgürlüğün geldiği gün,
    o gün ölmek yasak.”
  6. 6
    hayırlı olsun. umarım kendisi için bu kadar mücadele eden insanın yüzünü kızartmayıp, adil bir yönetim sergiler. tebrikler.
  7. 7
    Eski meclis başkanı ve eski başbakana karşı yarışıp seçimi kazanan siyaset hayatımızın yeni aktörlerinden biri.
  8. 8
    mazbatasını almıştır. hayırlı olsun.
  9. 9
    2. Kez kesinlik kazanmış olandır.
  10. 10
    (bkz: yakışır)

    bir kez daha tebrikleerr..
  11. 11
    Bir kez daha altı kalın kalın çizilen olgudur.

    Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.
  12. 12
    hak yerini bulmuştur.
    teşekkürler istanbul.
  13. 13
    800 bin küsür oyla ayı gibi iyi bir fark atarak 84'den sonra istanbul büyükşehir belediye başkanlığı seçiminde alınan en yüksek oyu almıştır.
  14. 14
    Demoktasi tarihinde ilk'leri yasatan; piril piril adam.

    o kadar mutluyumki dunden beri, ne yapacagimi yolda nasil yuruyecegimi bile sasiriyorum. bize yasattigi mutlulugun olculebilir yani yok. o kadar ac kalmisizki boyle mutluluklara. allah ayagina tas degdirmesin insallah. dedesinin de dedigi gibi; "makami buyudukce boynu bukulsun", onu kimlerin o koltuga otutturdugunu asla unutmasin.

    yapilan bunca oyunlara, soylenilen bunca iftiralara babalar gibi gogus geri canim baskanim.

    seni cok seviyoruz, allah gorevinde basarilar nasip etsin.
  15. 15
    Bu sevinciniz bir kaç ay sonra büyük bir hüzne dönüşebilir leş kokan kadıköy ve izmir'in chp yönetiminde olduğunu da hesaba katarak oy vermeniz gerekirdi chp elinde eskisinden beter olacaktır istanbul.
  16. 16
    (bkz: 1/3)
  17. 17
    2023 için (bkz: türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı ekrem imamoğlu)