kayıt

çiftlik bank yöneticileri için 75 bin 260'ar yıla kadar hapis cezası istenmesi

  1. 1
    anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Çiftlik Bank hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, 11'i tutuklu 48 şüpheli hakkında iddianame hazırlanmış ve tosuncuk mehmet aydın da dahil 18 yönetici hakkında 4 ayrı suçtan 22 bin 580'er yıldan 75 bin 260'ar yıla kadar hapis cezası istenmiş.

    kaynak
  2. 2
    Katip kararı yazarken sıfırları basılı unutmuş bence.
  3. 3
    şov. oldum olası hapis kararlarındaki bu anlamsız süreleri anlamamışımdır ki zaten adı üstünde anlamsız. insan ömrü göz önüne alındığında bu sayıların hiçbir anlamı yok. terör hariç müebbetin bile 25-30 sene yattığı düşünüldüğünde, cezanın yılı anlamında ölünceye kadar mahkumiyet denilip geçilmesi daha mantıklı olur ki 75 bin yılı görünce vay amk ne ceza verdiler be muhteşem adalet demiyor kimse. ha elimizde bir insanı o kadar sene yaşatacak teknoloji varsa tabi verin bu cezaları ama bu durumda bu nedir yahu.
    • www.bbc.com/...

      vay amk ne ceza verdiler be muhteşem adalet deniyormuş :D
    • vay be bu da gol değil demek :D
  4. 4
    tam bir komedidir.

    -Niye sövdün yav adama?
    +Ulan nerede görecem bir daha bu puştu..
    • benim de aklıma bu geldi :d hatta ekipler olacak, her gün yemek verirken hapisteki adama sövecek :D
  5. 5
    Dinozor mu olm bunlar, neyin tatavasini yapiyosunuz 50 yildan sonrasi otomatik muebbet zaten.

    Hukuksal sov gercekten.
  6. 6
    75. bin az istemişler 100bin yapacan düz hesap, insanlarla dalga geçiyor video çekip çiftlik bankı boşaltıp batarsak içindekiler üyelerimizindir diye:) tosun efendi kapılarımı kemirecek millet? ne alaka güven veriyor şerefsiz bide.