kayıt

Sokakta sigara içen kadın ucuzdur

  1. 1
    1990'lı yılların ünlü manken ve oyuncusu Yaşar Alptekin'in söylemi.

    Dünun pezevengi bugün ahlak dersi veriyor. Sigara ile ahlaksızlık olmaz ama sahte müslüman soysuz bir ahlaksızdir açık ve net.

    t24.com.tr/...
  2. 2
    itici bir soylem. sIrf buna tepki olarak 1 adet yakIyorum.
  3. 3
    Her şeye satılık gözüyle bakmaya alışmış mal beyanı.
    Uzun uzun saydıracaktım, vakit ve enerji kaybı.

    Ekleme: Başlığı okuyunca kan beynime sıçradı. Ne demiş diye okuyayım dedim. Düzeltiyorum; şuursuz ve çelişkili beyandır.

    “Muhafazakarlar mini etekli kadına karışmamalı” dedikten tam 5 cümle sonra “Bir de tesettürlü olsun ya da olmasın sokakta sigara içen kadın ucuzdur.” diyerek kendiyle çelişen zat.
  4. 4
    sigaradan rahatsız olan biri olarak sokakta sigara içen herkesi kapsayacak gayet olumsuz düşüncelerim olsa da ucuzluk nedir mana veremedim. yine boş bir cinsiyetçilik.
    bu arada siz boktan bir duman yayan o siktiriboktan şeyi içinize çekeceksiniz diye onlarca insanı rahatsız ediyorsunuz. siktirin gidin evinizde için sigaranızı.
  5. 5
    Gündeme gelmek için çırpına çırpına beyin hücreleri helak olan bir zat söylemi. Beyin de bedava ama böyle kullanınca(?) amortisman payı artıyor ne yazık ki.
  6. 6
    bunu bilmeyen mi var. kafede oturan, kahkaha atan kadınlar gibi bu tarz kadınların da ucuz olması her örümcek beyinlinin ortak görüşüdür. aralarındaki fiyat farkı nasıl bilmiyorum ama ben baya ucuzum mesela. çünkü sevmedikleri tüm şeyleri yapıyorum. hatta aramızda kalsın mini etek giyip barda içki içerek takılıyorum ya, yuh artık bana.

    tanım : peçeteden kendi imkanlarıyla doğan çomar söylemi.