kayıt

22 mart 2019 rte'nin akşener'i tehdit etmesi

  1. 1
    "Cumhurbaşkanına iftira atamazsın, bunlar daha iyi günlerin. Asıl fatura sana kesilecek" şeklindeki tehdittir.

    twitter.com/...

    reis iyi parti'den çekiniyor hacım.
  2. 2
    oh be, getir seriati da tasaklarimiz serinlesin artik reis.

    bir insan kendisiyle celismek icin bu kadar caba sarfeder mi ya? zamaninda ortalikta feto falan yoktu. sen ve yanindakiler dizinin dibinden ayrilmiyordu hoca efendinin. feto teror orgutu oldu da senden kimse fetocu nasil olmadi? ben bunu anlamadim. sana karsi olan herkes ya fetocu ya da terorist. niye abi?

    ciktigin butun meydanlarda bunlar fetocu bunlar suncu bunlar buncu diye ona buna sallayip duruyorsun? neymis efendim hdp ile ittifak yapilmis, teroristlerle ittifak mi yapilirmis? ulan ben miydim davullarla zurnalarla onlarin karsilanmasina musaade eden? sen degil misin cozum sureci diye onlarla masaya oturan? simdi sana karsi oldular diye fetocu, terorist mi olduk?

    kimse cumhurbaskani'na iftira atamazmis. bak sen. sen herkese meydanlarda elinde kanit olmadan fetocu olmakla, teroristlerle is birligi yapmakla sucluyorsun da sana laf gelince niye iftira oluyor? kimsenin sana iftira atamayacagi gibi sen de kimseyi tehdit edemezsin.

    bir sokak roportajina katilan teyze vardi. teyzeye soruyorlar kime oy vereceksiniz? diye. teyze "daha once onlara vermistim ama simdi vermeyecegim. ben 75 yasindayim, bu zamana kadar oy isteyen cumhurbaskani gormedim. oy isteyen cumhurbaskani mi olur?" diye sorunca muhabir bir sey diyememisti.

    cumhurbaskani'ymis. turkiye cumhuriyeti varligi boyunca senin gibi meydanlarda partisine oy dilenen bir cumhurbaskani gormemistir, gormeyecektir de.