kayıt

19 mart 2019 a spor tweet rezaleti

  1. 1
    www.aspor.com.tr/...
    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında "350 milyonu batırdı 300 milyon daha istiyor." başlığıyla haber yapmışlar.
    Yalı çocuğundan hiç hazetmesem de bir kulübün başkanını böyle bir haberle itham etmek etik değil ki başkan seçildiğin yüklü bir meblağı kulübe hibe etmişti.
  2. 2
    trollere laf yetiştirmeyi uzun zaman önce bıraktım.

    a rezalet.
  3. 3
    siyasi duruşu belli olan koç grubu'na yönelik bir karalama şeklinde okumak yanlış diye düşünüyorum. ortada türk yöneticilik tarihinin en başarısız yönetimi var. yazıda herhangi bir rezalet göremiyorum. daha ağırları bile söylenmeli.
    • sanirim burada sorun ne dediginde degil, kimin soylediginde, daha dogrusu tweetlediginde.
      sonucta, sirf sov amacli acilmis 2 kopruden memleketi onlarca yillik borc yuku altina sokmayi basarmis zihniyetin temsilcileri.
    • farkındayım, bu konuya şöyle bakıyorum. sözcü'nün yaptığı köprülerdeki ihale usulsüzlükleri haberleri. ya da havuz medyasının haber yaptığı chp ataşehir belediye başkanı'nın indirdiği paralar benim için aynı şekilde haber niteliği taşıyor. evet haber amaçlı değil siyasi amaçla veya karalama mantığıyla işliyor işler. burada da olduğu gibi.. fakat hiçbir zaman homojen bir haber ve eleştiri ortamı göremeyeceğiz. misal burada bunu bu zihniyetin söylemiş olması gülünç evet ama diğerleri bunu ne kadar eleştirecek emin değilim.