kayıt

Shazam!

  1. 1
    yönetmenliğini Zack Snyder tarafından yapılmış, 5 nisan 2019 tarihinde vizyona girecek olan dc filmi.

    mizahi yönü ağır basacak bir aile filmi olacağı söylenmiş. şöyle bir şey
  2. 2
    Türkiye'de shazam! 6 güç adıyla vizyona giren film.

    Olmamış be zack snyder abim. Becerememişsiniz sanki, Aquaman'den daha iyi olacağı söylenirken justice league'i bile kalite olarak geçtiğini söylemem zor. Savaş sahneleri 6 sene önceki man of steel'i bile geçememiş kurgu ve senaryo olarak zayıf bir filmdi bence. Yine de oyunculuklara bayıldım ve esprileri gayet güzeldi ama 5 6 sene önce izleseydim daha çok sevebilirdim filmi çocuk filmi gibi olmuş ne yazık ki.

    -- spoiler için tıkla --

    Superman cameo'su tam yerindeydi.


    -- spoiler --

  3. 3
    Blu-rayi çıkmıştır.
  4. 4
    14 yaşındaki ergenin yetişkin bir süper kahramana dönüşmesini anlatan dc filmi.

    Aslında billy'nin süper kahraman olup güçlerini keşfetmeye çalıştığı anlara kadar güzel gidiyor ama sonrasında sanki o eleştirilen 'çocuk filmi'ne dönüyor.

    Yine de aquaman kadar kötü değildi bence .
  5. 5
    Baya kötü film.
  6. 6
    yüzyıllardır dc'yi ciddi, karanlık ve sıkıcı olmakla suçlayan insanlığın bu sefer de çocuk filmi diyerek yaftaladığı film. marvel yapınca biz eğlenmeye gidiyoruz diyorsunuz ama amına koyduklarım. nesini beğenmediniz bu filmin de çocuk filmi oldu şimdi?

    popüler olana tapmaya o kadar alışılmış ki diyecek laf yok. çocuk filmiymiş. oyuncular çocuk ne bekliyordunuz aq? karakterin orijini bu. yapacak bir şey yok. billy batson bir çocuk ve süper kahraman oluşu tamamen çocuksu yollardan ilerliyor.

    film orijinine göre on numara olmuş. eğlenceli falan da. devam filmlerinde shazam karakterinin gerçek gücünü göreceğimizi umuyorum. ayrıca devam ederse justice league filmlerine de dahil edilir umarım green lantern ile beraber.
  7. 7
    on numara mizahı var lan filmin. eleman da çok iyi iş çıkarmış. çocukların bolluğu biraz bayıyor da bütüncül olarak gayet iyi film.

    aris velouchiotis yazmış, gerçekten origin hikayesine sadık kalmışlar. hakikaten bir çocuğun eline supermanin güçlerini vermişsin gibi davranıyor adam. karakter öyle. çizgi romanlarda daha da küçük yanlış hatırlamıyorsam.

    bir iw, endgame kalitesi yok ama bir solo marvel filmi kadar var.
  8. 8
    Dc'nin solo filmlerinin başarılı olduğnu duyduktan sonra izlediğim ilk solo filmi.bundan önce suicide squad izlemiştim ama o bu kadar vasat değildi. Belki de henüz önyargılarımı kıramadım bilmiyorum ama marvel kalitesini görememek beni üzdü.
    Kostümler, karakterler, oyuncular absürt bi kombinasyon oluşturmuş. Ki kurgu zaten klişeleşmiş süper kahraman filmlerinin oldukça benzeri.
    Keşke bundan önce christopher nolan'ın dark knight üçlemesini izleseydim diyorum. Belki o zaman film bittiğinde çöpe giden 2 saatim için daha az üzülürdüm.