kayıt

nazım sangare

  1. 1
    antalyaspor futbolcusu. annesi türk, babası gineli imiş. kendisi de alman vatandaşı.
  2. 2
    Antalyaspor başkanının açıklamasına göre fenerbahçe'ye transfer olmuştur.

    twitter.com/...
  3. 3
    bonservis verilecek kendisine sanırım. takımda santrafor eksikliği varken gereksiz bir lüks gibi geldi bana. sonuçta sağ bekte gg var, beğenmesek de dirar ve murat sağlam da var. ozan da ihtiyaç halinde sağ beke çekilebiliyor. sangare'nin dirar ya da ozan'dan daha iyi performans göstereceğini düşünmüyorum.

    inşallah beni yanıltır.

    edit: fenerbahçe'den videolu açıklama gelmiştir: www.facebook.com/...

    edit2: dirar'ı 3e 5e bakmadan araplara itelesek bari. 2 verseler allah bereket versin.
  4. 4
    yahu s.kmişim nazım sangare'yi de, ali şafak öztürk'ü de, ali koç'u da, fenerbahçe'yi de, fenerbahçe'nin sağ arkasını da! herifler gökhan gönül'ü aldı, nabil dirar var, ozan tufan var, murat sağlam var, varoğlu var! hâlâ gidip nazım sangare'ye talip oluyorlar. öbür dingil de sırf beşiktaş hasetinden oraya gönderiyor. ali koç, "bedava ver," dese onu da yapar, "...üstüne göt ver," dese, onu da verir. öyle bir mahlûkattan bahsediyoruz.

    alırsanız şerefsizsiniz! yallah kadıköy'e!
  5. 5
    1.750.000€+1 takas oyuncu(büyük ihtimal Murat Sağlam)+ sonraki satıştan pay ile Fenerbahçe'ye transfer olan Afro-Türk sağ bek.
    Dirar'a yol vermeyeceklerse Fenerbahçe için gereksiz bir hamle olmuş.
  6. 6
    transferinde kazıklandığımız futbolcu. sizin yapacağınız transfere sokayım arkadaş. forvet lazım takıma sen yedekte bekleyen 2 sağ bekini yollamadan yeni sağ bek alıyorsun. götünüze sokun bunları.
  7. 7
    İyi futbolcu fena oynamıyor ama fenerbahçe'nin beklerinden çok iyi diyemem. Bu transferle fenerbahçe'nin sağ beki farklı bir boyuta gelmedi.
  8. 8
    son 2 maçtır gayet iyi performans gösteren sağ bek. gökhan bu formuyla daha da forma yüzü göremez, görmemelidir.