kayıt

Dsp'nin aday olmayan CHPlileri aday göstermesi

  1. 1
    Güzel bir akp projesidir. Solun gediklileri böyle salak hadiseleri yemez.
  2. 2
    bazı yerde de tam tersi göstermemesi hadisesi vardır. mesela 250 bin tl bağış isterler. verilemeyeceğini bildikleri halde. ne hikmetse :PP

    ülkede sol kalmış gibi "ama solu bölüyorsunuz!11!!" çıkışına bayılıyorum. yahu "kılışdar ve şürekası beceriksiz, siyasi dirayetten yoksun, kazanmak değil de akp kaybetsin isteği sonucu olur-olmadık herkesle işbirliği yapıyor" diyemiyorlar da "bölünüyor..." diyorlar...

    gerçekten cehap seçmeninin ekserisi şaka gibidir. reis ve takipçileriyle dalga geçerler ama kendilerinin esasen onlardan pek farkı yoktur... kötü olanı şudur ki...farkında değildirler...
    • yüzbindebirlik parti bile cehaplıları davar gibi güdüyor. vallaxi bunun adı artık gavatlıktır...
    • yüz üstü çok süründün ayağa kalk türko...
  3. 3
    chp ile sınırlı kalmayandır.

    www.gercekizmir.com/...
  4. 4
    Sözlüğün tüm akplilerini başlığa toplamış olan bir harekettir. Zaten 1 tane var xd.

    Burada bir partinin nasıl ve ne amaçla kurtarilmaya çalışıldığı bilgisi verilip yorumlara sunulmuşken hala olay chpliler şöyle böyle olayına gidiyor. Demek ki bazi akplileri rahatsız ediyor. Etsin de :) burada bulunmaları hata.

    www.google.com/...

    Bu 4 defa Erdoğan ile görüşmek isteyen seçim sonrası görüşeceğiz diyen zinhar biz akp'den emir almıyoruz dsp başkanının röportajı.

    Bu da oyna gelmeyen bir adet eski kulağı kesik CHPli.

    twitter.com/...

    Yazdığımız her şey kaynaklidir çok şükür de bir parti sempatizani olduğumuzu bir ideoloji savundugumuzu (Atatürk ilkeleri) dışında kim söylüyor bizim yerimize o garip. Neyse maskeler düşüyor pat pat pat.

    Akp gömülünce seri eksiden arap olacak seviyeye gelenleri herkes tanıyacak. En azından bu eksi kimden geldi demeyecekler. Daha ne hizmetim olsun bu sözlüğe XD.
  5. 5
    aklından geçenleri -belki de geçtiği sandığıdır zinhar bilmek mümkün değil- ifade etmeyip, ettim zannıyla, belki sebebini bilemeyeceğim geçmiş zamanın belki de doğru yere parmak basılmasının sancısı sebebiyle yananların ilginç argümanlarla savunmaya çalıştığı kısmi doğru bir olay.

    adama somut bir bağlantı bırakalım da a.selvi veyahut niçin aday gösterilmediği belli olmayan bir çardan duyduklarını doğru sanmasın...

    herkese açık bir grup: www.facebook.com/...

    www.facebook.com/...

    şimdii...orada genel ifade kullanmışım. çünkü yaşadığım şehirde bu arkadaş gibi düşünen çok kişi var. donuk kalmış bu insanlar resmen. hayatın dinamikliğinden, siyasi konjonktürden, beklentilerden hiç haberleri yok. bu arkadaşların yönetici konumundaki yansımaları da "aman elimizde şu kalsın" dedikleri için bir gram yol alamıyorlar, alamazlar.

    kimisi bunu sineye çeker, geri çekilir. kimisi de temayül yoklamalarında birinci çıkanları değil de yönettiği hemen hemen her kentin içine eden, kimi yerde sermayeye kimi yerde merkeze yakın isimlerin aday gösterilmesini hatta aday çıkarıp ititfak ayağına sonra bunun geri çekilmesini, halk'a "tatava yapma bas geç" mantığının dayatılmasını rahatsız edici, hakaretamiz bulur. bazılarını bu rahatsız etmiyorsa o bazılarının kendi sorunudur. bunu anlamalarını pek beklemiyorum da... ancak böyle boş laflara karşı sessiz kalmak istemiyorum...

    kendi aklınca bel altı vurmak yerine, karşılığını argümanlarıyla verse..rasyonelce konuşulsa ne ala... ama nerde...adminsin be birader...yan çardan yazman, duruşunun farklı olması gerçeğini değiştirmiyor ki...

    akepeli akepeli diye tutturmuş...aklınca hakaret ediyor veya milletin önüne "bakın bu böyle!11" diye hedef saptıracak... şark kurnazlığı gibi bir şey...halbuki bu dediklerimi soğukkanlı bir şekilde okusa "lan harbi hea" diyecek belki..

    hayır akpli olsam ne olacak amk? bir insanın ne dediğine bakmak yerine, söylenin kim olduğuna bakmayı ne çok seviyorsunuz lan. ama akepeli değilim için rahat olsun cehaplı ::)))
  6. 6
    Aylar önce biz bu oynu görmüştük. İftiralar da başladı ve enteresandır Ahaber sadece bu partiyi ekranlara getiriyor. Neden acaba?

    twitter.com/...
  7. 7
    sarIgul'u aldInIz zaten artIk chp'yi rahat bIrakIn demek istedigim olay.
  8. 8
    chp'nin y-chp'ye dönüştüğü gerçeğini değiştirmeyen kısmi doğru olay. balıkesir'in edremit ve ayvalık ilçesinde aday gösterilmeyen güçlü isimleri, onlar da aday olarak göstermemiştir misal.
  9. 9
    Proje olduğu apaçık ortada olan hadise.

    halktv.com.tr/...

    Bu geçişler başlangıç başkanları zaten defalarca akp lideri ile bir araya geleceğini söylemişti.
  10. 10
    DSP'nin aracından AKP'li adayın broşürleri dağıtıldı ğını düşündüğümüzde kapalı kapılar ardında nelerin görüşüldüğünü görmek imkansız değil. Ayrıca DSP'nin el altından AKP'den ciddi maddi yardım aldığı da konuşulan bir şeydi.