kayıt

badoo

  1. 1
    Gerçek anlamda, hatta gerçek olamayacak kadar gerçek bir ilim yuvası, kültür mirası, bilgi hazinesi. Bir internet sitesinden çok daha fazlası.

    son bir iki haftadır geceleri çıtır, çerez, kola eşliğinde buradaki erkek ve kadın lümpenlerin (lümpen derken abartmıyorum) canlı yayınlardaki küfürleşmelerini, konum istemelerini, özellikle kadınların biribirilerine cevaben düzenledikleri “basın toplantılarını“, tehditleri, şantajları ve “akıl oyunlarını“ izleyerek, hem bir nevi stres atıyorum hem de aslında ne kadar yüksek bir kültür mantarı olduğumu düşünerek egomun tatmin olmasını sağlıyor ve tabi halime şükrediyorum.
  2. 2
    adeta bir abazahouse'dIr. ben yandIm eller yanmasIn diye burada kesfettigim abaza vatandaslarI ifsa etmeden ss alarak sosyal medyada paylasIrdIm. $ikayet sonucu silmek zorunda kaldIm.

    her neyse cok cIlgIn adamlar kesfettim haklarInI helal etsinler, artIk o defterleri kapadIm tovbe yoluna gidiyorum. -->>
  3. 3
    Profilim, gerçekten kadın olup olmadıklarını bilmediğim Endonezyalılar ile; pasif, aktif arayan toplar tarafından resmen isgal edilmiş durumda. Hayır, Kazım 45 veya Şeyhmus 39 bana niye şampanyalı, öpücüklü emojiler gönderir ki ?