kayıt

tartışma esnasında beğenmiyorsan engelle eşiği

  1. 1
    yıllardır sözlüklerde anonim olarak yazmaktayım. fakat hala şu bıcırcıklığı anlayabilmiş değilim. mesela bir kullanıcı ile hararetli bir şekilde tartışıyorsun. baya baya zıt görüşlerdesiniz mesela. sonra tartışmanın en hararetli yerinde, o kutsal sözcükler beliriyor commentlerde "görmek istemiyorsan engelle kardeş".

    ulen zaten görmek istemesem baştan engellerim engellemeyi bilmeyecek kadar geri zekalı mıyım ben? görmek istiyorum ki engellememişim. 'engelleyip görmemek' gibi bir opsiyonu kullanmayı bilmemek için iq'nun 15-20 falan olması gerekiyor. bunu karşı taraf akıl edemiyor mu şimdi aq...

    öte yandan, bu kutsal "beğenmiyorsan engelle krdş" sözünden önce, ne kadar argüman sunulduysa havaya toprağa karışıyor. çünkü bunu söyleyecek insanda bir parça olgunluk olmadığı için boşuna tartışmışsınız demektir.
  2. 2
    (bkz: iq'mun tek basamaklı bir sayı olduğunu nasıl kanıtlarım)
  3. 3
    tartIsmadan kacInmaya calIstIgImdan hayat felsefemdir. engellemek ya da gormezden gelmek zor degil.grcktn.
  4. 4
    Siz şeyi biliyor musunuz ya, bir konuşmanın sadece bir kısmını alıp; onun üzerinden boş boş konuşmayı. Biliyorsunuz, biliyorsunuz.

    Karşınızdaki kişinin eğitilemez biri olduğunu fark ettiğinizde tutunduğunuz tavır olması çok mümkün.
  5. 5
    Tartışma bir çıkmaza gidiyor ve iki taraf birbirini ikna etme yeteneğinden yoksunsa, gayet normaldir. Şunu demeyip devam etti diyelim adam, günlerce aynı konu üstüne aynı şeyleri söyleyerek nereye varacaksınız?