kayıt

bağlaç olan de'yi ayırabilen dayı

  1. 1
    yıllardır facebook'ta ve mynet'te takılırım. facebook'ta meme sayfaları ve atanamayan öğretmenler grubuna girerek ibret loading yaparım. günlük ibret kotamı doldurursam da mynet'te saçma sapan haberler okuyarak memleketin bu gidişine "nerede hata yapık biz ln?" derim. bu aralıkta gözüme haber altı yorumlaşmalar çarpar.

    adam artık nasıl bir ruh haline sahipse, "seninde hamuğa goyim ibne" yazıyor. bak işte... çünkü adam günün sekiz saatini mynet çanak okeyde puan kasarak geçiriyor. tabii bir de a4 tech efsanevi internet webcami reyizle, monitöre bakarken foto çekip koyuyor facebook profiline. geri kalan zamanda da facebook'ta kılıçdarın liderlik vasfının olmayışınını yorumlayıp, "coca cola nasıl yapılıyor izlerken şok olacaksınız. facebook silmeden izle!" videosunu paylaşıp hayin amarikanın oyunlarını görebiliyor.

    öte yandan bir de bağlaç olan "-de, -da" ekini ayırabilen dayılar var. Henüz hiç görmesem de varlıklarını hissedebiliyorum. dünyanın rastgele bir köşesinde keşfedilmeyi bekliyorlar.