kayıt

Kafa radyo

  1. 8
    arabada babamla olduğum zamanlarda dinlediğim radyo. o kadar bluetooth bağlanayım diyorum ama dinlemiyor. öğrendiğim kadarıyla iş yerinde falan da dinliyormuş kulaklığını takıp... hadi her şeyi geçtim evde durup dururken kafaaaa radyooo diye giriş yapma be adam. neyse nihatla sivrisinek ve zekirdek seviyorum. bir de pazar akşamları güçlü meteyle sarı tramvay var tarihe yolculuk falan etmek isterseniz.
  2. 7
    Uzun süre Candaş Tolga ışık kurdu diye düşünülse de Wikipedia'da kurucusu Nihat sırdar olarak görünüyor sahibi. Garip bir bilgi.
  3. 6
    bu kadar bilgi kirliliğinin olduğu internet aleminde doğru bilgilere ulaşmamı sağlayan caaanım bilgi kaynağımdır. ayrıca
    (bkz: nihat sırdar )
    (bkz: zeki kayahan coşkun )
  4. 5
    zekirdek ve matrax'I dinledikten sonra kapatIrdIm genelde ama bu sabah bi dinleyeyim dedim. kripto odasI ve hemen ardIndan ilber ortaylI kafasI'na denk geldim hosuma gitti. muzikleri guzel degil (bence) ama programlar guzelmis.
  5. 4
    Candaş Tolga ışık'ın radyodaki en muhalif isimleri toplayıp ciddi ciddi iyi bir iş cikardigi radyo. Nihat sirdar ve Zeki Kayahan Coşkun yeterli zaten benim için.
  6. 3
    ilk defa dün denk geldiğim radyo. bu kadar parazit arasında vaha gibi bir şey.

    kafaradyo.com/...
  7. 2
    bu aksam matraxIn baslayacagI kanal, merakla onu bekledigimden takip ediyorum.

    candas tolga IsIk kurmus kanalI yanIlmIyosam.
  8. 1
    Kadrosuna birçok güçlü ismi katarak çıkmış yeni radyo kanalıdır. Meraklısına duyurulur.