kayıt

okunan kitabı saklamak vs başkasına vermek

  1. 15
    Saklamak açık ara farkla alır.

    Ben kitabımı verince böbreğimi vermiş gibi hissediyorum kitap fetişiyim sanırım.
    kütüphane yapıyorum bakıp bakıp mutlu oluyorum Okumasam da alırım öyle dursunlar. Evlatlarım benim
  2. 16
    Okuduğum bir kitabı vermem. Çünkü üzerinde notlar falan olur. Aynı kitaptan alır onu veririm.
  3. 17
    Asla vermem assla! Birine kitap verirsem aklım kalıyor vallahi getirecek mi bir zarar verecek mi diye düşünüyorum sürekli. En son 6 7 ay önce önce verdim sonra tövbe ettim vermeye artık yakınımdakilere okuduğum kitaplardan bahsetmeme kararı aldım. yanımda konuşsalar bile şu kitap iyiymiş diye hıı öyle miymiş diyip geçiyorum bende var demiyorum. Kitabım aklımda duracağına yanımda dursun arkadaş uğraşamam o stresle.
  4. 18
    Sizin için çok değerli bir kitapsa ve karşınızdaki kişiye çok değer veriyorsanız eğer hem bir anı niyetine hem de okuması için vererek durumu ortadan kaldırabilirsiniz. Tesekkurler.
  5. 19
    Saklamak tokatlar. Gerçek bir kitap sever asla bebeklerini paylaşmaz.
  6. 20
    kötü bir anısı vardır. yüzüklerin efendisi kitabı var bende. kimseye vermem, bir kere birisine vermiştim. yollarımız ayrılırken ilk onu masaya koydu. ne zaman kitap vermek falan denilse bu gelir aklıma.
  7. 21
    kesinlikle paylasmam yenisini alip hediye ederim benim icin daha iyi. ileride kocaman bi kutuphane hayalim var bir de kitaplarin uzerinde ise yarar seylerin altini cizdigim icin donup bakiyorum ihtiyacim oldugunda.