kayıt

Beyaz bir sayfa açmak

  1. 1
    Hayata yeni bir başlangıç yapmak anlamına gelen bir kullanım.

    Örneğin 4 bin lira. Öyle bi şey ki bu 4 bin lira beni alır yaşamın başına koyar. Yeniden doğrurur. Gözlerimi yeniden açar. Anamın sütü gibi gelir. 4 bin liracık. Beyaz bir sayfa.
  2. 2
    bunu düşünmek değil de uygulamak çok zordur çünkü genellikle radikal kararlar almışsınızdır ve uygulaması birçok şeyi kökten değiştirecek türdendir. bazen öyle bir beyaz sayfa açarsınız ki her şeyin iyi olacağını düşünürken birden daha kötü koşullar içerisinde bulabilirsiniz kendinizi lakin aklınızda bir soru işareti veya geçmişten kalma bir pişmanlık hissetmezsiniz. yaşama daha da sımsıkı sarılırsınız. demem o ki; uygulaması zordur.
  3. 3
    En gec 6 ay sonra yapacagım eylem her şeye sünger çekicem sanırım, şehir değişecek insanlar değişecek hayat değişecek ve umarım ben degişecem
  4. 4
    Hiç yapmadığım bir şey. Beyaz bir sayfa açmak, geçmişi sıfırlamak o kadar emeğin heba olması demek. Yanlışlarını sil ve devam et. Ne gerek var kağıt israfına
  5. 5
    Geçmişi unutmak mümkün olmadığı için zordur.
    Ancak geçmişte yaşanılan travmatik durumları bir şekilde zihinde çözüme kavuşturursanız o zaman beyaz bir sayfa açma imkanı bulursunuz.

    Yani "hadi ben beyaz bir sayfa açıyorum şu an" demekle olacak iş değildir.
  6. 6
    yeni bir şehre taşındığınızda, yeni bir okula başladığınızda, yeni bir işe girdiğinizde yapabileceğiniz olay. etrafınızda yeni insanların olması büyük önem arz eder. eğer iyi niyetli bir insansanız artık o kadar iyi davranmayacağım veya insanlar sizi küfürbaz olarak tanımlıyorsa yeni tanışacağınız insanlarla daha nazik konuşursunuz vs. örnekler çoğaltılabilir. başınıza gelen olaylara karşı nasıl aksiyon aldığınız önemli.