kayıt

Borç harç'ın imdb tarihinin en kötü puanını alması

  1. 1
    www.webtekno.com/...

    Şimdilik öyle gözüken durum.

    "Borçlarından kurtulmaya çalışan bir adamın hikayesini konu alan Borç Harç, Efe Hızır'ın yönetmenliğinde ve Hasan Karakuş'un senaristliğinde vizyona girdi. Evlilik hazırlıkları içerisindeki Murat'ın, süreç içerisinde kız arkadaşının bitmek bilmeyen istekleriyle başa çıkmaya çalışmasını anlatan filmin IMDb notu yerlerde sürünüyor.

    IMDb'nin filmleri listelerken ve kategorilerken kullandığı, detayları tam olarak bilinmeyen bir algoritma mevcut. Bu sebeple film henüz IMDb Bottom 250 listesinde yer almıyor. Buna karşın an itibarı ile 551 oya sahip olan filmin genel puanı 1.2 olarak göze çarpıyor.

    Şu an IMDb tarihinin en kötü filmi, 2014 yılında vizyona giren ve 1.5 ortalamaya sahip olan Saving Christmas olarak dikkat çekiyor. Bu filmi ise 1.6 not ortalamasıyla Kod Adı: K.O.Z filmi takip ediyor. Borç Harç, eğer bu notları almaya devam ederse listenin değişmez filmlerinden biri olacak gibi görünüyor."
  2. 2
    şaşırtıcı durum. halbuki hiç kimsenin aklına bile gelmeyecek derecede farklı bir konu işlemiş. muazzam derecede iyi oyuncular var falan. direk tavana kuvvet girmeliydi imdb'ye azına edeyim. tövbe ya.

    almaz tabi. iki para yüzü gören film çekiyor tükürdüğüm yerinde ya. bu govel, yunus günçe kitap çıkardı diye dakikalarca dalga geçen adam. şimdi seni kim malzeme diye yayınlasın saatlerce? arkadaş bilmediğimiz bokların altına girmeye ne kadar meraklıyız para için. rezillik valla.
  3. 3
    fragmanını izleyip anlaşılabilecek bir durum.
    önce bi youtube kitlene bak. analiz et. onu da bilmiyosan aç bi yüklediğin videoları hangi konu kimlerle ne muhabbet ederken en çok izlenmiş. sağda solda çıkıp konuşup akıllı adam zeki adam profili çiziyosun, oynadığın filme bak. tamam absürd komedi yapalım dedinde amk hiç mi vizontele izlemedin, pardon izlemedin, ne bilim organize işler izlemedin. gerçi bunlar biraz dram komedi hem bunları yazanında oynayanında eline su dökülmez elbette ama kardeşim beceremiyosan, ortaya gayette boktan bi iş çıkacağını görüyosan yapma yahu. yaramıyosa içmeyin kardeşim şu zıkkımı. canımı sıktınız ya.