kayıt

elleri kolları kedi tırmığı yarasıyla dolu insan

  1. 1
    Olduğum insandır.

    Bir süre öncesine kadar toplum içinde değişik bakışlara maruz kalıyordum. Muhtemelen kendimi kestiğimi düşünüyordu toplu taşımadaki teyzeler.

    Neyse ki sonradan evde kedi beslemek yayıldı da bu görüntü de alışıldık bir hale geldi.
  2. 2
    tırnaklarını ucundan azcık keserek tırmıktan kurtulabilecek insandır. ama diş izleri yine de problem oluyor evet....
  3. 3
    En son elimi o kadar derin tirmaladi ki annem kediyi sürgün etti o gün bugündür eve kedi almak yasak zaten...
  4. 4
    Kedi bakmayı bilmeyen şahıstır.
  5. 5
    buna evdeki sebep oluyorsa azcık problemli bi meseledir, zira ev eşyalarına da zarar veriyordur.
    fakat sokaktakilerle içli dışlı olmak kaynaklı oluyorsa bu yapacak bi şey yok ama bi şey yapmaya da gerek yok, maksat mutlu ve tok olsunlar değil mi
  6. 6
    bunun sürekli olmasının nasıl mümkün olduğunu anlamıyorum.

    bir kedi sahibinin ellerini kollarını iz kalacak şekilde çok az durumda yaralar. bunlardan birincisi ilaç içirmektir. ikincisi yıkamaktır ki kedi zaten yıkanmaz dışarı kaçıp çok pislenmediği sürece. üçüncüsü de zorla bir şeyler yedirmeye çalışmaktır. yani hayvanlar sizden kaçmaya çalışmadıkça kimsenin elleri kolları çizilmez.

    bunlara ek olarak köydeyken kedimin dut ağacından inemediği bir durumda kendisine merdiven olmuştum o da itfaiye eri gibi koluma tırnaklarını geçirip aşağı süzülmüştü. ben başka hatırlamıyorum bir kedinin sahibini kanattığını.

    bir de ısırmak, diş izi falan diyorsunuz. benimkiler elimi dişlerinin arasına alınca suratıma bakıp bir müddet sonra yalamaya başlıyor.

    nabıyonuz lan hayvanlara?!
    • Kedilerin karakterleri farklı. Kimi oyun meraklısı ve heycanlı kediler oyun oynarken tırmalayabilir hayvana ekstra bir şey yapmak gerekmiyor. Hayvanın doğasında var köpek gibi eğitilebilir olmadıklarından da böyle huyları unutturamazsın. O yüzden gayet normal, abartılacak bir durum değil
    • katılıyorum ama hiçbir kedinin oyun oynarken sahibini kanatacak kadar yaraladığını görmedim ben. sanırım tırmık izlerinin ciddiyetini abarttım. eğer öyleyse de başlıkta yazılanlara anlam veremiyorum şu an. bilemedim.
  7. 7
    biri de ben oluyorum

    kilidin bozulmasI sonucu kediyle beraber odamda kapalI kaldIm, cilingir cagIrdIk. cilingir gelip kapIyI acInca kedi korkup kolumu boydan boya cizdi kanattI. faca atmIsIm gibi duruyor resmen rezillique. bir de tIrnaklarInI bu sabah kestim arka ayagIyla mI yaptI nasIl yaptI bilmiyorum.
  8. 8
    kedisine, vücut uzuvlarının oyuncak olmadığını öğretememiştir. Özellikle kalabalık evlerde kedinin "oyun arkadaşı" olarak belirlediği kişinin bu tip insan olması kaçınılmaz. Ben de elimle oynatırım kimi zaman fakat kedimin siyam olması ve sahibiyle oynarken ona zarar vermeyen tek kedi cinsi olması güzelliği var.
  9. 9
    maalesef ben de bu insan modeliyim. bir de sürekli elimin göz önünde olduğu bir iş içerisindeyim. insanlar ben işimi yapmaya çalışırken elimdeki sıyrıklara çiziklere bakıyorlar. bazıları üzülerek bazıları anlamayarak. şiddet gören ev hanımı modunda yarım ağız gülümseyerek kaçıyorum soru sormasınlar diye. oynarken oldu diye anlatsam da onlar bana yarım ağız gülümseyerek bakıyor. kaçınılmaz bir şey.
  10. 10
    maalesef ben değilimdir. çünkü bir kedim bile yok.

    kim bilir belki bir gün kedim oynarken elimi çizdi diye bu başlığa gelir ağlarım*
  11. 11
    bir zamanlar olduğum insan tipim. yüzüm de buna dahildi. hele ki annemin kolları. görseniz façalı anne falan zannedersiniz o derece yani. hep o şerefsiz negro yüzünden.
  12. 12
    2 yıldır kedi sahibiyim. dünyalar güzeli kızım bir kere bile çizmedi. huyu o kadar güzel ki sevmelere doyamıyoooorummmmm
  13. 13
    KEDİ DEĞİL , TERMİNATÖR SAHİPLENMİŞ İNSANDIR.

    NEYSE Kİ BEN KEDİ SAHİPLENDİM. HATTA KEDİ DEĞİL KURABİYE DİYECEKSİNİZ.
  14. 14
    bir adet simsiyah kediye sahiptir. hatta kedinin ismini panter koymuş olabilir bu insan.

    mal amk.
    • mal diyene kadar iyi gidiyordu bre.

      geçen piç omzuma ordan da dolaba zıpladı. omzumdan aşağı doğru on cmlik üç çizgi bıraktı.

      adidas ile anlaştım bu sayede. adidayı oldum ama hoşuma gitmedi bu tabir. dayıdas ile değiştirdim sonra.

      ne diyorum amk gece gece ya.
    • yok ben tırmıklanan mala söyleniyorum dayı.

      keşke ölmeseydi de yüzüme monster energy logosu çizseydi puşt...
    • üzültmeli son yaptın gece gece
  15. 15
    Kedinin sinirlerini zorlayan insandır. Melek gibi hayvan bunlar, durup dururken karışmıyorlar.

    (bkz: change my mind)