kayıt

çiçeksepeti fetişizmi

  1. 1
    bilhassa çalışanların daha iyi bileceği fetişizm. sırf bizim ofiste çiçeksepetinden alınarak gönderilmiş 6 tane beyaz zambak var.

    yani bilemiyorum abi. bu hediyeleri tüm beyaz yaka çalışanlar gönderiyor - alıyor. hediyeyi alan da daha önce mutlaka siteyi gezerek gönderilen kekin - çiçeğin aynısını görmüştür zaten. ayrıca hediyenin internetten seçilip hızlıca ulaştırılması nedeniyle sırf gönderilmek için gönderildiği çok belli. hala bu adeti nasıl bu kadar sürdürüp yaygınlaştırıyoruz anlamış değilim.

    hediye ulaştıktan sonra çok matah bir şey almış gibi instagramdan paylaşılması da ayrı bir olay. demin bir tanesi story'de paylaşmış. doğum günü galiba. herkes çiçeksepetinden çiçek göndermiş. "4 yanım bahar bahçe oldu" diyor. hayır canım dört yanın soğuk duvar bilgisayar kağıt ve printer. ayrıca kimse sana seni düşünüp şahsına münhasır bir hediye alacak kadar değer vermemiş.

    hoff, bu beyaz yakayı çözemiyorum vallahi çözemiyorummmm
  2. 2
    Bankacılarda daha fazla olduğunu gözlemlediğimdir.
    Belki de çevremde bankacı çok ondan kaynaklı da olabilir tabi hemen günahlarını almayayım.

    Gösterişten hoşlananların en büyük tutkusudur çiçeksepeti.
  3. 3
    Twitter yüzünden fetişin tavan yaptığı dönemdeyiz. Malum sitede her bi bok allah katına çıkartıldığı için gösterişli çiçek veya hediye almayan linçleniyor.
  4. 4
    Biz çiçeklerimizi aldığımız için böyle şeylere gerek duymuyoruz, ayrıca kadın kendisine de çiçek alabilir.