kayıt

babaların evlatlarını uyandırma şekilleri

  1. 11
    bir arkadaşım anlatıyordu odasına gelip ayağından tutup sallıyormuş hadi kalk diye jnjgndg
  2. 10
    Fuhuş baskını yapar gibi hiddetle açar kapıyı. "Kalk kalk kalk kalk" diye seslenir. Odadan çıkarken kapıyı bilerek açık bırakır ki içerden bağıra bağıra dalga geçe geçe söylediği şarkıları duyabileyim ve sinir olup kalkayım.. insan insanı böyle uyandırmaz ya.
  3. 9
    (bkz: yok ki)

    3-4 sene evvel sen uyandırılma yaşını geçtin oğlum deyip saldı beni. zaten bir pazarı var adamın beni uyandırmakla mı harcasın zamanını??
  4. 8
    Kızıım×6363773738.
    Ben böyle mobbing görmedim.

    Uyanınca bişiler yiyemem üstüne. hadi ye×73737738383.

    Deliririm.
  5. 7
    "zaphod, zaphod! hadi hadi kalk kalk hadi. zaphod hadiii! hişştt zaphod hadi kalk."
    bir insan herhangi bir konuşmada kaç defa ismimi tekrarlayabilir onu deniyor herhalde. babam beni uyandırdığında sinirden çıldırıyorum. çünkü ben yataktan kalkana kadar üstteki cümleleri farklı kombinasyonlarla hızlı hızlı ve bağırarak söylüyor.
    son olarak, keşke bu başlığın alnı olsa da öpsem.
  6. 6
    hadi kalktan baslayarak ben uyanIncaya kadar aklIna ne gelirse konusmaya baslar beni de konusturmak icin, baktI olmuyor bu sefer kahvaltIlIklarI sertce masaya bIrakIp gurultu cIkarIr, artIk ona mecbur uyanIlIyor.
  7. 5
    Ulan bakıyorum da hepinizin ne kibar babaları varmış.

    Benimki odaya gelir kapıya yumruğuyla 3 kere vurur kalk lan diye bağırır. Kalkmazsam yorganı yastığı alır yere atar ve bir kez daha kalk der. Bir daha kalkmazsam tutar bacağımdan koridora sürükler.
  8. 4
    melodili şekilde "kızııığmm hadi uyaağnnn" cümlesi eşliğinde kapıyı birkaç kez tıklatma şeklindedir.

    tamam kalkıyorum dersem gidiyor, ses çıkarmazsam kapıyı açıp "erken uyudun, kalk hadi. bu kadar uyunmaz" deyip gidiyor. çünkü babama göre ideal uyku süresi 6-7 saat.
  9. 3
    pazar sabahlari klasiktir. ilk önce parmaklariyla kapıda acayip acayip ritimler tutar. sonra içeri girip "hiişş, aloo, kahvalti hazır, çay soğuyor, eşek gibi yatıyon hâlâ" der. ve odadan çıktığımda daha çayın altının bile yakılmamış olduğunu görürüm.
  10. 2
    Bir kere kardeşim beni uyandırırken videoya çektiği ve o hallerim babamın hoşuna gittiği için bu aralar ikimizin de evde olduğu her gün odama gelip üstümü açarak video çekiyor. Sonra Whatsapp aile grubunda paylaşıyor :/
  11. 1
    Haftasonları bana kafayı yedirten şekildir.
    Gelip aşırı gürültülü bir şekilde kapımı açar, perdelere yönelir ve güneşlikleri de aşırı gürültürü bir şekilde açmaya devam eder. Amacına ulaştığında ise masum bir gülümsemeyle "günaydın" der.
    Baba gerçekten başka bir işkence yöntemin yok mu? Sadece soruyorum...