kayıt

influencer

  1. 1
    bir anlamda sosyal medya fenomeni
  2. 2
    bunun bölümü var mı nası olcam ben??? bilen var mı? :(
    • 3
      boş beleş bir iş ve bunu yapan boş beleş insan. ve bunu izleyen diğer boş beleşler.
    • 4
      bazı (eski) arkadaşlarım olmuş. şaşırdım bayağı.
    • 5
      icra etmek istedigim meslek ama bir yandan da icra edenlere bakIyorum ben bunlar gibi asla olamam diyorum. xd
    • 6
      Oyunculuk ajansı başvuru sitesi ile oyuncu olmak isteyen bireyler hayallerine giden yolda profesyonel bir adım atma imkânı elde etmektedir. Oyuncu olmak ve farklı rollerde görev almak isteyenlerin mutlaka profesyonel bir ajans ile çalışmaları gerekmektedir. Aksi halde istenilen sonuçlar elde edilememektedir. Oyuncu olmak isteyenler için özel olarak açılan bu sunucular her zaman en profesyonel sonuçların elde edilmesine imkân tanımaktadır. Aynı zamanda modellik ajansı başvuru hizmetleri de sunulmaktadır. Bu hizmetler kapsamında model olmak isteyenler başvuruda bulunabilmektedir. Tüm başvurular bu alanlarda uzmanlaşmış bireyler tarafından incelenmekte ve uygun görülen adaylar büyük bir titizlikle ele alınmaktadır. Bilgi için www.castajansbursa.com... adresine gelebilirsiniz.
    • 7
      Hayatları yalan dolan.

      Üzerine giydiği pahalı markanın çalmasının linkini veren mi dersiniz, hiç kullanamadığı ürünleri öve öve bitiremeyen mi dersiniz ne ararsanız var.

      İnstagram bu kişilerin reklam amaçlı veridiği linklere 'iş birliği' yazma zorunluluğu getirdi de biraz nefes aldı insanlar.

      Ne zaman denemek istediğim cilt ya da saç bakım ürünü olsa şöyle bir bakıyorum, influencer tayfa öve öve bitiremiyorsa asla almıyorum.