kayıt

sunderland till i die

  1. 11
    toprak zehirliyse başarı mümkün değildiri gösteren dizidir. toprağın zehirli olmasını türkiye üzerinden okuyabiliriz. bir yabancı oyuncu türkiye'ye transfer olduğunda sanki real madrid'e transfer olmuş gibi hissediyor. havalimanı karşılamaları, konvansiyonel medya ve sosyal medya ilgisi, övgü ve yergilerin aşırılığı... bu bize gelen oyuncuların kapasitelerinin çok üzerinde. ilgi türkiye'den sonraki 3. takımlarında bile sönmüyor, ailesine kadar varıyor. aslında kötü olmayan oyuncular bu ortam yüzünden tel tel dökülüyorlar. ortam küçülürse bu sorun çözülebilir. sunderland de bunu beceremedi. league one'da bile aynı ortam, aynı baskı. toprağı temizlediklerinde eski günlerine kavuşacaklar.
  2. 10
    bir zamanlar hayatsız iken, tek seferde izleyip bitirdiğim belgesel.
  3. 9
    Geçen hafta başladığım ve az önce beşinci bölümünü izlediğim dizi.

    Futbolun ingilizler için ne anlama geldiğini daha derinden görme şansı veriyor. Bir de gaza gelip fifa'da sunderland kariyeri açmak üzereyim. Kulüpte aşçılık yapan ablanın tek galibiyetle yaşadığı mutluluğu görünce Bi tuhaf oldum.
  4. 8
    tam bir loser olan takım.

    oğlum siz o kadroyla nasıl efl'e düşüp yine oraya göre kat be kat pahalı olan kadronuzla efl 2. lige düştünüz ya...
  5. 7
    hala etkisinden çıkamadığım belgeseldir.

    her aklıma geldiğinde acelesi olanlar çeker gider senle olmak bize yeter diye bağırıyorum evin içinde:
    www.youtube.com/...
  6. 6
    "sürekli darbe alırsın, asıl mesele kaç kere kalktığındır. en son ayakta olan kazanır."

    robin ruiter'in utrecht'ten transferi sonrası birinci kaleci jason steele'in yaptığı açıklama. biraz içine oturmuş gibi ama bir iki maçtan sonra yine kaleyi devralmış. demek ki savaşı kazanmış.

    "bir fırsat var ve değerlendirmediğiniz fırsat boşa gider. fırsatların kötü yanı uğraştırmalarıdır. bu yüzden çoğu insan değerlendirmez."

    galler milli takımı ile büyük bir yükselişe geçen chris coleman göreve geldikten sonra krizi fırsata çevirebilecek miydi??
  7. 5
    en kısa zamanda ikinci sezonuna başlayacağım belgeseldir. ilk sezonunu büyük zevkle izleyip takip etmemiştim, yeni sezonun gelmeyeceğini düşünüyorum. ikinci sezonun gelmesi sevindirdi ve şaşırttı. izleyelim bakalım.
  8. 4
    ilk sezonunu yarıda bıraktığım belgesel sebebi de manchester city'nin all or nothing belgeselidir. onu izleyince buna geri dönemedim 2 güne başlamayı düşünüyorum.
  9. 3
    2. sezonuna an itibarıyla başladığım futbol belgeseli.

    sözlükte benden başka izleyeninin olmaması üzücü.
  10. 2
    1 nisan'da 2. sezonu yayınlanacak olan futbol belgeseli.

    twitter.com/...

    taraftarlar bu sezon netflix ekibini fazla hırpalamamıştır umarım xd.
  11. 1
    *

    netflix'in futbol belgeseli. sunderland'in 2017-2018 sezonundaki toparlanma durumunu anlatıyor.